Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Hundraettåringen Allan är tillbaka!

3 år sedan

intro medium

Hundraåringen som som klev ut genom fönstret och försvann blev en total succé och nu är uppföljaren tillbaka i Filmbutiken! Allan och vännerna hamnade i helt galna situationer sist och nu har han nya upptåg på gång i Hundraettåringen som smet från notan och försvann.

Allan har mer eller mindre ovetandes genom sitt liv haft stort inflytande i några av 1900-talets största händelser. Efter Hundraåringen trodde du kanske att han rimligen inte kan ha hunnit med så mycket mer, men Hundraettåringen kommer bevisa motsatsen. Hundraettåringen håller samma fantastiska tempo och mixar högoktanig action med komedi typisk för Robert Gustafsson.

När vi lämnade Allan och hans vänner sist levde de loppan med sitt fynd på Bali (hur de hamnade där ser du i Hundraåringen). Nu är det Allans 101a födelsedag, pengarna börjar ta slut och Benny och hans flickvän planerar att åka hem. Något så simpelt som en läsk sätter bollen i rullning när det visar sig att den har kopplingar till Allans liv som dubbelagent under kalla kriget. Allan vill ha tag i receptet, som finns i Berlin, för att bli läskfabrikant. Men det vore inte Allans liv om inte CIA och en arg britt var honom och vännerna hack i häl.

Med Tv från Telia kan du hyra film direkt från soffan, spana in Filmbutiken för ännu fler filmer – för alla tillfällen. Med Play+ kan du dessutom hyra film att se i mobilen, surfplattan eller webbläsaren i datorn. Film – när och hur du vill.

Hoppas ni gillar!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia