Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Behöver du en teknikfixare?

5 månader sedan

Äntligen kan Telia erbjuda teknikfixare i Stockholmsområdet. Under sommaren 2016 lanserade Telia framgångsrikt tjänsten Personlig Tekniker för att hjälpa små- och medelstora företag med teknik. Nu testar Telia att lansera en liknande tjänst för privatkunder i Stockholmsområdet genom en helt ny crowdsourcad* tjänst där Teliakunder hjälper andra Teliakunder att få ihop livet online.

I och med att våra hem blir mer och mer uppkopplade med allt fler tekniska prylar så känns det skönt att det finns hjälp för de som inte är så tekniskt kunniga. Teknik är inte alltid enkelt, speciellt när det handlar om installation och optimering av exempelvis wifi-uppkoppling. Vi har olika utmaningar i våra uppkopplade hem och det ska ju bara fungera. Nu kan du via Telia få hjälp med det mesta för att komma igång med dina digitala prylar.

Tjänsten bygger på att en IT-kunnig Teliakund hjälper andra Teliakunder att komma igång med nya tjänster eller uppkopplade prylar via telefon eller hembesök till en fast kostnad. Projektet är ett samarbete mellan Telia och startup-företaget Tech Troopers. Hjälp via telefon kostar 149 kr/ärende och ett hembesök kostar 399 kr/ärende efter RUT-avdrag.

Boka en teknikfixare

* Crowdsourcad = en plattform där man kan lösa problem tillsammans