Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Behöver du en teknikfixare?

1 år sedan

Äntligen kan vi erbjuda Teknikfixare på 30 orter i Sverige. Teknikfixarna är en crowdsourcad* tjänst där du får hjälp av en kunnig teknikintresserad att få ihop livet online.

I och med att våra hem blir mer och mer uppkopplade med allt fler tekniska prylar så känns det skönt att det finns hjälp för de som inte är så tekniskt kunniga. Eller för de som helt enkelt inte har tid. Teknik är inte alltid enkelt, speciellt när det handlar om installation och förbättring av exempelvis wifi-uppkoppling. Vi har olika utmaningar i våra uppkopplade hem och det ska ju bara fungera. Nu kan du via Telia få hjälp med det mesta för att komma igång med dina digitala prylar.

Tjänsten bygger på att en teknikintresserad hjälper dig med komma igång med nya tjänster eller uppkopplade prylar via hembesök till en fast kostnad. Projektet är ett samarbete mellan Telia och TechBuddy. Vi löser ditt problem för 399 kr/ärende efter RUT-avdrag.

Läs mer och boka en teknikfixare

* Crowdsourcad = en plattform där man kan lösa problem tillsammans