Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Samsung klättrat på Smartphonetoppen

3 år sedan

intro medium

iPhone 7 toppar fortfarande mars månads topplista men under de två första placeringarna har det hänt en hel del på en månad. Även om Samsung har släppt nyheten om en ny Galaxy S8,  är trycket ändå stort på S7 som säljer riktigt bra. Huawei har backat lite men är fortfarande med på listan även om det förvånadsvis är den enklare modellen som har klättrat uppåt medan den prisvärda Honor 8 har fått backa några steg.

Ny på toppen är Samsung Galaxy A3 2017.

Smartphonetoppen, mars 2017

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.