Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Allsvenskan i all bekvämlighet

3 år sedan

intro medium

Imorgon drar Allsvenskan igång och premiären mellan IFK Göteborg och Malmö FF är verkligen något att se fram emot. Det är trots allt förra årets guldmedaljörer som möter Göteborgs stolthet på Ullevi.  Men alla kan vi inte ta oss till Ullevi för att avnjuta matchen live hur gärna vi än skulle vilja. Tur att det finns bekvämare alternativ.

Kanske fick du inte tag i biljetter – kanske spelas matchen i helt fel stad? Eller så är du bara lite bekväm så här i det opålitliga aprilvädret och avnjuter hellre matcherna i soffan på hemmafront. Inte nog med att du är varm, bekväm och har snacks nära till hands, i soffan har du även väl utvalt sällskap (vem vet vem du hamnar bredvid på arenan?). För att inte tala om möjlighet till repriser, närbilder och eftersnack från studion.

Håll koll på premiäromgången!
Vi firar med sänkt pris på pay-per-view under premiäromgången (1-3/4) av Allsvenskan med 99kr/match för hela första omgången. Här nedan ser du några av matcherna det gäller. Därefter kan du köpa matcherna för 199 kr/match resten av säsongen.

IFK Göteborg – Malmö FF
Lagen kickar igång serien den 1/4 med matchsnack i studio som startar 12:30. Matchen kan ses på TV4 men om du vill slippa reklamavbrotten köper du matchen som pay-per-view.

AIK – Häcken
Två lag som på förhand snackats ska vara med om SM-guldet.

IFK Norrköping – Hammarby
Norrköping är också en av titelaspiranterna och Hammarby bjuder alltid upp till kamp med sin stora supporterskara i ryggen.

Djurgården – Sirius
Storsatsande Djurgården som bland annat köpt hem de gamla landslagsspelarna Kim Källström och Jonas Olsson mot Uppsala-nykomlingen Sirius.

Så klä dig i ditt lags färger och se till att hänga med i Allsvenskan från premiären. Med tv från Telia kan du oavsett tv-paket köpa alla enstaka matcher i Allsvenskan som pay-per-view och se dina favoritmatcher direkt i soffan. Men med rätt tv-paket kan du följa hela Allsvenskan från start till final med C More Sport.
Dessutom ingår Play+ och du kan titta när och hur du vill i mobil, surfplatta eller webbläsaren. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

Hoppas ni gillar!

Länktips
* C More Sport, Film och Serier
* C More Sport
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia