Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Spara och flytta innehållet i din gamla mobil

1 år sedan

intro medium

Går du i tankarna att köpa en ny smartphone?  Men vet inte hur du på ett enkelt sätt kan föra över dina bilder, kontakter och så vidare till den nya mobilen?

Ett bra tips är att ladda ner appen Telia Min Mobil, där kan du få hjälp med att spara och flytta information från din gamla mobil till din nya. Oavsett om du har en iPhone eller en Android så får du hjälp med hur du ska spara och flytta framför allt dina bilder och videor.

Om du har en Androidmobil kan du även överföra bilder, videor, kontakter, meddelanden och samtalsloggar och spara dessa i molnet som en säkerhetskopia. Installera Telia Min Mobil på din nya Androidmobil.

Om du vill ha senaste nytt kring Samsung, anmäl ditt intresse här.

Kategorier