Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Fri surf Social blir nu ännu bättre

2 år sedan

Inte har du väl missat att du som har Telia Mobil Komplett eller Telia Mobil Dela kan surfa fritt i några av de mest populära sociala medierna utan att din surfmängd används? Vi har från och med 22 mars utökat och lagt till några nya sociala medier som Pinterest, Welcome App, Line och Viber. Är du nyfiken på vad det är för appar/tjänster? Här kommer en liten guide:Pinterest
är en social nätverkstjänst där du som använda
re kan ladda upp, organisera och dela med dig av dina bilder på digitala anslagstavlor, pinboards. Du kan gilla vad andra har lagt upp och/eller dela vidare. Du kan på ett enkelt sätt få tips, inspiration kring massor av olika ämnen –  allt från mode, till teknik och konst. Allt handlar om att spara bra bilder eller webbsidor med bra innehåll som kan rekommenderas på ett eller annat sätt.

Ladda ner Pinterest
iTunes
Google Play 


Welcome App
är en app där nyanlända kan enkelt få kontakt med lokalbefolkningen och kunna på ett naturligt och enkelt sätt kommunicera och skapa relationer. En del vill bara ha någon och prata svenska med en del söker nya vänner och vill lära sig mer om svenska kulturen. Ett bra sätt och bidra till att minska utanförskapet är att våga ta steget och säga hej!

Ladda ner Welcome App
iTunes
Google Play 


Line är en samtal- och meddelandeapp som gör att du kan hålla kontakt med din familj och vänner oavsett var du är i världen så länge du har tillgång till internet. Självklart kan du dela roliga stickers, bilder och videos med varandra. Du kan skapa grupper (upp till 200 personer) och skapa gruppsamtal och gruppchattar. 

Ladda ner Line
iTunes
Google Play


Viber är också en samtal- och meddelandeapp som du kan använda dig av om du vill ha kontakt med dina nära och kära oavsett var du är, du kan också utmana dem i olika spel. Du kan även följa publika chattar och skicka hemliga meddelanden som självförstör sig när de har öppnats. Du kan även skicka mediefiler i originalstorlek och kvalitet när du väljer och skicka dem som filer.

Ladda ner Viber
iTunes
Google Play

Sedan tidigare ingår surf på Facebook, Instagram, Messenger, Whats App, Twitter och KiK utan att det påverkar din surfmängd. 

Läs mer om Fri surf Social

 

Kategorier