Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Bästa filmerna att streama i mars

4 år sedan

intro medium

Fågelkvitter, sol och ljusare dagar. Det krävs inte mycket mer för att kroppen ska fyllas av vårkänslor! Även i Filmbutiken råder det vårkänslor med färgsprakande äventyr och mysig feelgood. Några riktiga biofavoriter som trillat in i Filmbutiken i mars – perfekta att streama direkt från soffan.

Färgsprakande trolläventyr

Nostalgi för vissa, ett nytt färgsprakande äventyr för andra när penntrollen kommer till liv i Trolls. Efter att ha levt undangömd från jättetrollen i 20 år slår trollen på stort med en färgsprakande fest. Det hela slutar i katastrof när ett jättetroll upptäcker dem och tillfångatar flera troll. Världens lyckligaste troll, Prinsessan Poppy, och den försiktiga Kvist ger sig ut på ett fartfyllt räddningsuppdrag.

Marvel fortsätter att leverera med Doctor Strange

Här färdas vi mellan världar i stil med Inception och precis som tidigare Marvel-filmer finns glimten i ögat där genom äventyret och allvaret. Stephen Stranges karriär som kirurg är över efter en olycka som skadar hans hand. I jakten på att återställas och läka möter han The Ancient One, magi och nya världar. Pricksäkerhet med Benedict Cumberbatch i titelrollen och Mads Mikkelsen som alltid enastående skurk.

Ben Affleck i dramat The Accountant

Christian Wolffs liv som revisor är inte direkt tråkigt då han använder sin firma som en front. Egentligen frilansar han för några av de värsta inom den organiserade brottsligheten men tvingas in på den legala arenan när finansdepartementet är honom på spåren. Christian utreder en förskingringshärva på ett robotföretag som rör miljontals dollar och börjar skörda offer efter offer ju mer han gräver.

Fantastiska vidunder och var man hittar dem – Finns i Filmbutiken 27/3

Alla Harry Potter-fantaster har äntligen fått början på fortsättningen av denna magiska värld. Med den charmerande Eddie Redmayne i huvudrollen som Scamander tar vi oss över Atlanten till New York där mugglare kallas No-maj. När några av Scamanders medresenärer, de fantastiska vidunderna, ger sig ut på egna äventyr i New York måste han fånga in dem igen samtidigt som han ställs mot en mörk magisk kraft.

Pettson & Findus – Juligheter

Gubben och katten är några av de mest folkkära karaktärerna inom barnlitteraturen. Med små detaljer och figurer har Pettson och Findus en härlig värld som kommer till liv i filmen. Den här gången är det två dagar innan jul när de båda vännerna blir insnöade på gården. Findus är rädd att julen inte ska bli av men Pettson lovar att det ska bli den bästa julen nånsin!

70-tal möter nutid i Flykten till Framtiden

Året är 1973 och Svantes hjärtfel ger honom dagar kvar att leva. Samtidigt som den nyheten slår sönder hans värld öppnar sig möjligheten att resa till framtiden, 2016, där han träffar Elsa. Tillsammans kommer de på ett sätt att få Svantes trasiga hjärta lagat men behöver ta sig tillbaka till 70-talet. Missa inte Henric Dorsin som proggare.

Morran & Tobias blir långfilm

Johan Rheborg och Robert Gustafsson slog sig samman igen och vad som började som sketcher på SVT blev till slut en långfilm. Morran är den ensamstående mamman som bor tillsammans med sin vuxna son Tobias, som gör livet allt annat än lätt. Efter att ha råkat bränna ner sitt hem flyttar de till ett nytt hus som kommunen tilldelat och det river upp gamla minnen. En parodi som biobesökarna älskade.

Hittar du inte det du var sugen på?
Spana in Filmbutiken för ännu fler filmer – för alla tillfällen. Med Tv från Telia kan du hyra film direkt från soffan och slipper gå ut i det tråkiga vädret. Med Play+ kan du dessutom hyra film att se i mobilen, surfplattan eller webbläsaren i datorn. Film – när och hur du vill.

Hoppas ni gillar!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia