Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Stöttålig mobil klättrar på Smartphonetoppen!

1 år sedan

intro medium

Apple med iPhone 7 toppar även under februari Smartphonetoppen men den stöttåliga uppstickaren Samsung Galaxy Xcover 3 klättrar stadigt uppåt. Tydligt är att detta är en populär företags mobil som har tidigare varit precis under topp-10 men har fått sitt uppsving under januari/februari. Är det så att efterfrågan efter en tålig smartphone är större än vad vi tror?

Ny på toppen är Samsungs Galaxy A5, en riktigt prisvärd, vatten- och dammtålig smartphone med lyxig design.

Smartphonetoppen, februari 2017

Smartphonetoppen är en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.