Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Med Tv från Telia kan du streama matchen när och var du vill!

4 år sedan

intro medium

Med Viasat Sport har du massor av spännande sportögonblick bara ett par klick bort! Se briljant fotbollsmagi i Champions Legague när det passar dig – på din dator, mobil eller surfplatta – med Telia Play+.

Från två kanaler på analog tjock-tv till i princip obegränsat med program när du själv vill på surfplattan eller i telefonen. Den tekniska utvecklingen har inte bara gått fort framåt – den har också revolutionerat hur vi tittar på tv. Nu behöver du ju inte längre hålla järnkoll på programtablån för att inte missa ett avsnitt av favoritprogrammet. I dag väljer du själv hur, när och var med Play+.

Med Viasat Sport-paket kan du se alla Champions League matcherna. Det är bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta, och med Play+ kan du pausa, spola tillbaka för att se det där snygga målet igen, titta om och om igen, och så ofta du vill!

Se när världens bästa lag mäter sina krafter med varandra i Europas största fotbollsturnering. Förra året tog Real Madrid hem klubbens elfte Champions Leage titel när de besegrade lokalrivalen Atlético Madrid efter straffläggning. Nu är det dags för returmöten i åttondelsfinalerna.

Har du Tv från Telia är Play+ kostnadsfritt! Gör så här för att komma igång:

1. Logga in på Mitt Telia.
2. Under Mina Abonnemang klickar du på Telia Play+. Har du fler abonnemang behöver du först klicka på Visa alla abonnemang längst ner på sidan.
3. Klicka på Aktivera Play+ Huvudkonto.
4. Ditt användarnamn är din angivna e-postadress. För att välja ett nytt, klicka på ändra. Välj sedan ett lösenord. Godkänn därefter våra villkor och klicka på Aktivera.
5. Ditt konto på Play+ är nu aktivt. Innan du loggar in på playplus.telia.se eller appen, behöver du aktivera ditt Play+ Start-paket på Mitt Telia.
6. Inne på Mitt Telia och din Play+ sida (steg 1-3 ovan) klicka på Play+ Start för 0kr/mån och klicka på Välj.
7. Välj Bekräfta. Nu har du gjort din kostnadsfria beställning.
8. Vänta några minuter innan du går in på Play+ sidan (följ steg 1-3). Nu ska du se ditt Play+ Start-paket under Aktiva tv-paket.
9. Titta på TV! Logga in på Play+ i datorn eller ladda ner appen för Windows, IOS eller Android.

telia.se kan du se vilka kanaler och playtjänster som ingår i ditt tv-paket. Saknar du något i ditt tv-paket? Läs mer på telia.se/tvpaket för att se vilka kanaler och tjänster som du kan lägga till.

Må det bästa laget vinna!