Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Billions är tillbaka och maktkampen fortsätter

4 år sedan

intro medium

Maktspel, insiderhandel och konspirationer är några av de centrala ingredienserna i Billions. I andra säsongen fortsätter kampen mellan den federala åklagaren Chuck Rhoades och hedgefondmogulen Bobby ”Axe” Axelrod.

Att ge sig efter en man av folket visar sig svårare än Rhoades kunnat tänka sig, särskilt när även ex-frun står på andra sidan av maktkampen. Miljardären Axelrod, tillsammans med sin smarta fru, kämpar mot nya hot om att störta honom. De båda männen har tidigare kört över allt och alla i sin maktkamp och visar inga tecken på vika sig nu.

Tillsammans med Malin Åkerman och Maggie Siff i rollistan fortsätter Billions att imponera även i andra säsongen. Andrew Sorkin gör verkligen ett konststycke av manuset där det snackas ekonomi och Wall Street utan att det blir långrandigt och invecklat.

Se till att du inte missar ett enda avsnitt av Billions rätt tv-paket. Med Tv från Telia ochHBO Nordic ser du redan nu hela första säsongen och och nya avsnitt av säsong 2 varje måndag. Med Play+ kan du dessutom se hela ditt utbud i mobil, surfplatta eller webbläsare när det passar dig.

Hoppas ni gillar!

Länktips
HBO Nordic
Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia