Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Med Tv från Telia kan du titta på dina favoriter när och var du vill!

4 år sedan

intro medium

Med Play+ kan du titta på massor av sport, filmer och serier! Streama live tv, favorit avsnittet på favoritserien, den bästa sporten och de senaste filmerna på din dator, mobil eller surfplatta oavsett vart du är.

Från två kanaler på analog tjock-tv till i princip obegränsat med program när du själv vill på surfplattan eller i telefonen. Den tekniska utvecklingen har inte bara gått fort framåt – den har också revolutionerat hur vi tittar på tv. Nu behöver du ju inte längre hålla järnkoll på programtablån för att inte missa ett avsnitt av favoritprogrammet. I dag väljer du själv hur, när och var med Play+.

Med Viasat Film hittar du allt från de senaste Hollywood-produktionerna till spännande kriminalserier och klassiska serier från förr. Oavsett om du gillar action, drama eller komedi finns det något för dig – så varför gå ut när du kan ligga i horisontalläge i soffan och titta på filmer som Zootropolis & London Has Fallen?

Den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis är en stad som inte liknar någon annan. I Zootropolis lever världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. Men när den eviga optimisten Judy Hopps anländer  upptäcker hon att det inte är så lätt att vara den första kaninen bland de stora och tuffa djuren i stadens polisstyrka. Sengångarna på trafikverket får både stora och små att vrida sig i skratt!

När premiärministern dör under mystiska förhållanden åker västvärldens ledare till London för att närvara vid hans begravning. Det som till en början är en av världens säkraste tillställningar visar sig snart vara en plan att mörda världens mäktigaste ledare och att gå en dyster framtid till mötes. USA:s president (Aaron Eckhart), chefen för Secret Service (Gerrard Butler) och en brittisk MI-6-agent (Charlotte Riley), som inte litar på någon, är de enda som kan stoppa terroristernas planer.

Har du Tv från Telia är Play+ kostnadsfritt! Gör så här för att komma igång:

1. Logga in på Mitt Telia.
2. Under Mina Abonnemang klickar du på Telia Play+. Har du fler abonnemang behöver du först klicka på Visa alla abonnemang längst ner på sidan.
3. Klicka på Aktivera Play+ Huvudkonto.
4. Ditt användarnamn är din angivna e-postadress. För att välja ett nytt, klicka på ändra. Välj sedan ett lösenord. Godkänn därefter våra villkor och klicka på Aktivera.
5. Ditt konto på Play+ är nu aktivt. Innan du loggar in på playplus.telia.se eller appen, behöver du aktivera ditt Play+ Start-paket på Mitt Telia.
6. Inne på Mitt Telia och din Play+ sida (steg 1-3 ovan) klicka på Play+ Start för 0kr/mån och klicka på Välj.
7. Välj Bekräfta. Nu har du gjort din kostnadsfria beställning.
8. Vänta några minuter innan du går in på Play+ sidan (följ steg 1-3). Nu ska du se ditt Play+ Start-paket under Aktiva tv-paket.
9. Titta på TV! Logga in på Play+ i datorn eller ladda ner appen för Windows, IOS eller Android.

telia.se kan du se vilka kanaler och playtjänster som ingår i ditt tv-paket. Saknar du något i ditt tv-paket? Läs mer på telia.se/tvpaket för att se vilka kanaler och tjänster som du kan lägga till.

Streama lugnt!