Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Fantastisk filmmånad i februari!

4 år sedan

intro medium

Vare sig du vill ha något för barnen under Vabruari, lite romantisk komedi under kärlekens månad eller lite adrenalintriggande action så har vi något för dig. Här är några filmer att spana in redan nu och några att se fram emot innan februari är slut.

ÄVENTYR MED BARNASINNET I BEHÅLL
Animerat, besynnerliga barn och mytomspunna drakar i skogen. Följ med på äventyr!

13/2 Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Jake har ofta hört sin farfars fantastiska berättelse om det barnhem i Wales där han växte upp. När hans farfar går bort under mystiska omständigheter reser Jake till barnhemmet för besynnerliga barn som döljer hot och hemligheter.

20/2 Storkarna

Bekvämt nog så slås det här fast att barn kommer med storken. De brukade det iaf men nu levererar storkarna paket och Junior, den bästa av dem alla, ska få en befordran. Men den befordran verkar gå om intet när han råkar starta barnmaskinen och får en liten flicka på halsen som inte är godkänd.

27/2 Peter och draken Elliott

Är du uppvuxen med den halvt tecknade föregångaren? Nu är Peter och Elliott tillbaka och Elliott känns mer verklig än nånsin. Grace är uppvuxen med sin fars berättelser om en drake i skogen men tror inte på dem tills den dagen hon träffar Peter. En 10åring som påstår sig leva ensam med en grön drake…

ACTION, SPÄNNING OCH KALLA KÅRAR
Trappa upp tempot, här bjuds det på konspirationer, spänning och action och slutligen, riktigt kalla kårar.

27/2 Deepwater Horizon

Baserad på ens ann historia om arbetet på en oljeplattform i Mexikanska Golfen som i april 2010 tar en livsfarlig vändning. Mark Wahlberg har huvudrollen i historien som skildrar ett av de värsta oljeutsläppen i USAs historia. Katastrofen startar när oljeriggen drabbas av en explosion…

27/2 Jack Reacher: Never go back

Jack Reacher återvänder för att frita Susan Turner som arresterats för landsförräderi. Det visar sig vara en liten del av en stor konspiration som akn kosta dem båda livet om den inte avslöjas. Fullpackat med action och du kan även passa på att se första filmen i Filmbutiken.

27/2 Inferno

Tom Hanks popularitet verkar inte avta och nu är han tillbaka som Robert Langdon i Inferno. Langdon vaknar upp med minnesförlust på ett italienskt sjukhus och med hjälp av doktorn Sienna Brooks flyr han undan en yrkesmördare. De kastas in i vad som verkar vara en global konspiration.

20/2 Blair Witch

The Blair Witch Project är en klassiker inom sin genre. När Blair Witch tar vid har det gått 20 år sedan James syster Heather försvunnit spårlöst. Han kommer över vad som verkar vara filmer av Heather i Burkittsville när hon undersöker legenden om Blair Witch. James och hans vänner åker dit för att följa i hennes fotspår…

UPPBROTT, KÄRLEK OCH EN HEL DEL SKRATT
Kärlek i många former, från Sverige till England och hela vägen till den animerade världen. De här filmerna bjuder på skratt.

20/2 Jag älskar dig: en skilsmässokomedi

Lätta upp stämningen med en skilsmässokomedi. Marianne bestämmer sig för att det är dags att skilja sig från maken Gustaf, hon har tröttnat på det stela Östermalmslivet. Beslutet tas emot med bland känslor av familj och vänner. Men de separerade makarna är snart ute i dejtinglivet för första gången på år och dar.

27/2 Sausage party

Med Seth Rogen med i leken så är det inte helt oväntat att den här animerade filmen blev barnförbjuden i USA. Här lever maten i butiken med människorna som frälsare. Men när korven Frank upptäcker vad som väntar utanför mataffären måste han göra något för att rädda de som är kvar.

6/2 Bridget Jones’s Baby

Efter att det har tagit slut med Mark Darcy är Bridget 40-nånting och singel igen. Så Bridget bestämmer sig för att satsa på karriären, ta hand om sina vänner och njuta av sitt nya liv. Hon träffar den stilige Jack, råkar på exet Mark och får ett positivt resultat på kiss-stickan. Allt är under kontroll tills det inte är det längre…

Se på film som du vill
De här och många fler nyheter hittar du i Filmbutiken under februari. Med Tv från Telia kan du hyra film direkt från soffan och slipper gå ut i det tråkiga vädret. Med Play+ kan du dessutom hyra film att se i mobilen, surfplattan eller webbläsaren i datorn. Film – när och hur du vill.

Ha en härlig filmmånad!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia