Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nya avsnitt av Soy Luna!

4 år sedan

intro medium

Nu kommer nya avsnitt med rullskridsko-åkande Luna. Soy Luna är Disney-serien från ett färgsprakande Argentina med en sann telenovela-anda fylld av skratt och drama.

Luna har hittills alltid bott i Cancun i Mexiko med sina föräldrar och vänner, och vart hon än ska tar hon sig dit på sina rullskridskor. Men när hennes föräldrar får ett jobberbjudande i Argentina som de inte kan tacka nej till förflyttas hela Lunas liv till Buenos Aires i Argentina över en natt. Men det är inte bara föräldrarnas jobb som är nytt – Luna måste börja på en privatskola! Luna gör sitt bästa för att passa in och hitta nya vänner, och snart upptäcker hon en rullskridskoklubb där hon inte bara kan glänsa med sin talang utan även får möjligheter att sjunga och uppträda.

Nu kommer nya avsnitt av första säsongen (som har vart en succé) på måndagar-fredagar kl 18:30!
För att komma i Soy Luna stämning kan du spela Roller Pop eller lära dig att åka rullskridskor du med!

Med rätt tv-paket kan du inte bara se Soy Luna och många fler serier från Disney på din tv. Med Play+ kan du dessutom ta del av ditt tv-paket på vilken skärm du vill. Ta med dig Soy Luna på rullskridskoäventyr i mobilen, surfplattan eller på webbläsaren i datorn. Play+ funkar även utmärkt i Apple TV – ladda ner appen redan idag och titta på tv-smidigare än nånsin innan.

Hoppas ni gillar och rulla på!