Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Alla hjärtans filmer

4 år sedan

intro medium

Här finns det inte plats för några cyniska tankar. Nu kastar vi oss rakt in i kärlekens rosa moln, blomsterhav och hjärtans brandtal. Här har du filmerna för en romantisk Alla hjärtans dag!

1. Kärlek i fokus såklart i Love Actually

Love Actually har blivit något av ett måste när det kommer till romantiska komedier och vad man ska se på Alla hjärtans dag. Väl värd att se igen och igen och igen.

2. Leo och Kate i svindlande Titanic

Är det möjligt att du inte har sett den här moderna klassikern än? Kärlek i det tidiga 1900-talet som sträcker sig över klass och hav. Ett hjärtskärande måste.

3. Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta

Vad gjorde Ryan Gosling innan han stal varenda hjärta som Noah? Dagboken om ung och stormig kärlek till att vilja bli gamla tillsammans är en historia som Allie och Noah berättar bäst. Fram med näsdukarna!

4. Dags att lätta upp stämningen med Friends with Benefits

Så allt behöver inte vara kärlek vid första ögonkastet. Mila Kunis och Justin Timberlake lättar upp stämning och ruckar på det här med den stora kärleken.

5. Mer Rachel McAdams i Älska mig igen.

Paige är med om en olycka och vaknar ur koman utan minnet att Leo, Channing Tatum, är hennes man. Allvarligt huvudtrauma måste ha orsakat den minnesförlusten men självklart försöker han vinna tillbaka henne igen.

6. Lite extra Channing i Dear John

Dags att ta sig för hjärtat när soldaten John träffar Savannah under en permission. De fortsätter sitt förhållande genom att skriva brev när han är i tjänst men 11e september kommer förändra allt.

7. It’s Complicated ger skratt och kärlek

Jane är frånskild men framförallt självständig, äger sitt eget bageri och har nästan koll på livet. Inte helt otippat finns det lite känslor kvar hos ex-mannen men kanske även arkitekten som ska bygga om hennes hus. Det är lite komplicerat.

8. It’s already tomorrow in Hong Kong

Vem har inte velat få en andra chans ibland? Josh och Ruby möts av en slump i Hong Kong men det visar sig vara helt fel tidpunkt. Så när de springer på varandra igen ett år senare känns det som ödet?

9. Livet efter dig spelar på hjärtsträngarna

Färgsprakande Louisa får jobb som personlig assistent hos Will. Han har nyligen blivit förlamad i en olycka och lider av depressioner. De formar en oväntad vänskap som växer till något mer – men har de en framtid tillsammans?

10. PS. I love you

När Holly förlorar sin man Gerry i sviterna av en hjärntumör drar hon sig undan från familj och vänner. Inför Hollys 30-årsdag är de fast beslutna att få henne att tänka på framtiden och planerar en överraskningsfest. Samtidigt dyker brev upp från Gerry som är det första av många och som alla avslutas med Ps. I Love You.

Se på film som du vill
De här och många fler filmer i romantikens tecken hittar du i Filmbutiken och med Tv från Telia kan du hyra film direkt från soffan. Med Play+ kan du dessutom hyra film att se i mobilen, surfplattan eller webbläsaren i datorn. Film – när och hur du vill.

Ha en härlig Alla hjärtans dag!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
* Alla hjärtans dag
Tv från Telia
Support för Tv från Telia