Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Det är dags att säga adjö till Girls

4 år sedan

intro medium

Det blev 6 säsonger av livets med och motgångar i Lena Dunhams dramakomedi Girls. Nu är det dags att säga hejdå till Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna.

Med bara helgen som hinder mellan oss och sista säsongen av Girls passar vi på att ladda upp inför avslutet. 2012 slog serien ner som en blixt med karaktärer som både älskats och hatats om vartannat. Dunhams serie har fått utstå både ris och ros med har fångat en generations mer och mindre smickrande sidor.

Hannahs jakt på att slå igenom som skribent fortsätter och Jessa och Adams relation verkar få ytterligare någon fnurra på tråden. Marnie har hunnit med en skilsmässa och Shoshanna försöker passa in på sitt jobb på reklambyrån. När vännernas liv stretar åt så många håll har de svårt att hålla kvar vid den vänskap som de vilat på så länge.

Bästa uppladdningen inför säsongsstarten på måndag är rimligen att spana in de tidigare säsongerna. Se Girls från början och kör en bingewatch-helg eller njut av dina favoritavsnitt. Med tv från Telia och rätt tv-paket ser du redan nu de tidigare säsongerna och ser premiären av 6e säsongen på HBO Nordic den 13 februari. Med Play+ kan du dessutom se hela ditt utbud i mobil, surfplatta eller webbläsare när det passar dig.

Hoppas ni gillar’t!

Länktips
HBO Nordic
Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia