Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Legion är serien du inte får missa i vår

4 år sedan

intro medium

För alla fans av Marvels X-Men kommer nu serien ni inte får missa. Legion är baserad på serietidningen med samma namn och David Haller i fokus – en man med röster i huvudet och syner som kanske inte är så overkliga.

David har vuxit upp med diagnosen Schizofreni och har spenderat delar av sitt liv på mentalsjukhus. Nu, 30 år, hamnar han åter på sjukhuset och vaggas in i rutinernas rytm. Först när han träffar Syd rycks han ur sin vardagslunk och inser att de där rösterna och visionerna han haft kan vara något annat än schizofrenins skapelser.

Legion är en spännande serie mutanternas universum där det karaktärerna och deras bakgrund sakta får fäste. Precis som livet för David är serien fylld av färg, musik och ljud som skapar en förvirring kring vilka delar som är verklighet och vad som bara pågår i hans huvud. Det här är serien du inte får missa i vår, fylld av träffsäkra skådespelarinsatser och vackert filmade scener.

Med rätt tv-paket ser du nya avsnitt av Legion varje torsdag på Fox. Med tv från Telia och vår playtjänst kan du dessutom se avsnitten i 7 dagar efter att de har sänts. Perfekt om du skulle ha missat sändningen eller behöver spana in detaljerna en gång extra.

Kan du inte få nog av X-Men? Spana in alla X-Men-filmerna i Filmbutiken och hyr direkt ifrån soffan.

Hoppas ni gillar!

Länktips
* Tv-paket Stor
Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia