Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Beam – en smart projektor som ser ut som en lampa

3 år sedan

Beam är en innovation, en smart uppkopplad projektor som ser ut precis som en lampa. Den är relativt enkel och komma igång med. Du styr din Beam genom din smartphone (funkar för iOS och Android) och kan på så sätt antingen via spegla det du har på din telefon eller använda nedladdade appar direkt i projektorn. Eftersom Beam passar till vilken lampsockel som helst så kan du enkelt välja om projektorn ska hängas i taket eller sitta fast via en lampfot. Det är bara och använda fantasin. Du projicerar vad du vill vart du vill. Ytan kan vara ett bord, vägg eller varför inte i ditt innetak?

Vad finns det för användning av en sådan här pryl?
Inuti Beam finns både en högtalare och dator vilket gör att du kan installer appar direkt i din Beam så du kan kolla på film eller spela olika spel. Projektorn har ett par förinstallerade appar som bland annat låter dig göra saker automatiskt. Du kan exempelvis blir väckt vid en viss tid av din favoritserie, eller varför inte se roliga youtube-klipp när du kommer hem från en lång arbetsdag?

IMG_1339 IMG_1341 IMG_1410

I och med att Beam är en sådan flexibel produkt kan du använda den i olika rum och till helt olika saker. I köket när du ska laga mat eller baka kan du projicera receptet antingen på bänken eller på väggen. I vardagsrummet kan du använda den och spela spel tillsammans med några i familjen eller ett par vänner. När det är dags för film eller serie-kväll kan du ta med din Beam till sovrummet och välja att projicera på din sovrumsvägg eller varför inte i taket.

Den går också att användas om du på jobbet vill visa upp en presentation i ett rum som i vanliga fall saknar projektor eller duk. Det enda du behöver är en uppkoppling via wifi eller bluetooth.

Beam kan självklart även användas som en vanligt lampa!

Fakta om Beam Projektor

– Appstyrd projektor och lampa som passar i vanliga lampsocklar.
– Förvandlar vilken plan yta som helst till projektorduk!
– Kan användas både hängande och liggande – projicera på väggen, på bordet, taket eller golvet.
– Inbyggd dator och högtalare – Beam är allt du behöver för att se på film!
– Använd Beam i dina lampsocklar eller anslut med den medföljande nätsladden!
– Installera appar på Beam för att bland annat se på film via YouTube eller Netflix, spela spel, visa foton eller hålla en presentation
– Förinstallerade appar låter dig styra Beam till att göra vissa saker automatiskt
– Knapp på ovansidan för att starta/stänga av, samt växla mellan projektor och lampa, ratt för att styra projektorns skärpa
– Ansluter trådlöst via wifi eller bluetooth 4.0
– Passar i lampsocklar E26/E27
– Ljus: 24 LED-lampor, ljusstyrka motsvarande 30W
– Projektor: LED pico projektor (854 x 480 upplösning), 100 lumen, kontrast 1000:1 och 20 000 projektionstimmar. Throw distance 1.6 m, maximal bildstorlek 120”
– Inbyggd dator: Android 4.2, 1.3 GHz Dual Core processor och 8GB lagringsutrymme
– Inbyggd högtalare: 2 x 2 Watt
– Effekt: 9W (3W i standby)
– Ansluter till 110-240V, 50/60Hz
– Mått: 15 cm lång, 11 cm i diameter
– Vikt: 400 gram
– Material: PC/ABS-plats, sladden har en gummerad sockel
– Sladdlängd: cirka 140 cm
– Stödjer Airplay och Miracast
– Beam styrs med appen Beam Remote som laddas ner kostnadsfritt till Android- och iOS-enheter (smartphone eller surfplatta).  —  – Du kan även styra Beam via webbläsaren eller med bluetooth-tangentbord och mus
– Med Beam Remote kan du dimma ljuset i Beam samt använda apparna du installerat på projektorn

Innehåll i förpackningen:
– Beam
– Nätsladd
– Manual (text på engelska)

Köp din beam här:
Macforum
CoolStuff
Lifestylestore
Dustin