Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Uppkopplade köksprylar

3 år sedan

intro medium

Vill du ha en förenklad vardag med hjälp av uppkopplade prylar? Redan idag finns det en hel del uppkopplade hjälpmedel för dig i köket. En del kanske mer nödvändiga än andra. Oavsett om de passar dig eller inte kanske det kan vara en bra present till någon du tycker om?

Eggminder

Egg Minder
En smart ”äggkartong” som du ansluter trådlöst till din mobil. Få koll på hur många ägg du har i kylen och när de börjar bli dåliga. Led-lampor indikerar vilket ägg som legat längst och ett push-meddelande skickas när det börjar tryta i skafferiet.
Lär dig mer om Egg Minder

crock-pot

Crock-pot
Långkok som du kan styra via din smartphone eller surfplatta. Att laga mat med långkok ger saftigt och smakrik mat. Går fort och förbereda och kan lagas under tiden du är på jobbet.
Läs mer om Crock-pot

igrill_mini

Igrill mini
En stektermometer som du kopplar via bluetooth till telefonen. Med appen kan du sedan mata in en måltemperatur, se aktuell temperatur på köttet och en graf över hur värmen har stigit och sjunkit.
Lär dig mer om iGrill mini

smarter_coffee

Smarter Coffee
Kaffebryggaren Smarter Coffee kan styras över ditt lokala nätverk med en app på mobilen. Vem vill inte vakna till doften av nybryggt kaffe men ändå ligga kvar och dra sig i sängen?
Läs mer om Smarter Coffee


ikettle

iKettle
En vattenkokare som du styr via en app. Sätt igång ditt tevatten samtidigt som du drar dig i sängen! Njut ett par minuter till innan det är dags och starta dagen.
Läs mer om iKettle

Läs mer och få inspiration och tips om uppkopplade prylar i ditt digitala hem.

Kategorier