Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nytt golfmagasin med Enhager på C More

4 år sedan

Nu har vi goda nyheter för alla golffantaster. Den 24 januari är det premiär för C Mores nya golfmagasin Enhager möter. 

I fem avsnitt möter föreläsaren och idrottscoachen Kjell Enhager svenska golfprofiler. Kjell har arbetat med kända golfprofiler som Nick Faldo, Annika Sörenstam och det svenska damlandslaget – något att skryta med på sitt CV helt klart.

I Enhager möter får vi följa med Kjell i möten med golfprofiler där han försöker ta reda på vilka hemligheter som ligger bakom framgångarna. I intervjuer med före detta golfproffs som Annika Sörenstam fördjupar sig Enhager i golfens hemligheter. Kanske kan du stjäla några tips som kan ditt golfspel ännu en nivå?

Spana in Enhager möter på C More Golf från tisdagen den 24 januari och 5 veckor framåt. Med rätt tv-paket missar du inte ett enda avsnitt och för tillgång till ännu mer bra tv och film. Dessutom har du hela ditt tv-paket i Play+ och kan titta när och hur du vill i mobil, surfplatta eller webbläsaren. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

Hoppas ni gillar!

Länktips
* C More Sport, Film och Serier
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia

 

* C More Golf