Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nu drar 4 serier igång på Fox – och mer är på g

4 år sedan

Vi är bara halvvägs igenom januari och Fox startar året med två säsongstarter och två nytändningar efter julens uppehåll. De här fyra serierna har du att se fram emot redan denna veckan och ett bra tag framöver.

Det magisak äventyret fortsätter i The Librariansthelibrarians

Redan idag, 16/1, startar tredje säsongen av The Librarians. Bibliotekarierna och tillika äventyrarna har lagt sin senaste fiende bakom sig. Men som alltid när någon jobbar med historiska artefakter så dyker det upp nya utmaningar och fiender i detta fantasy äventyr. Perfekt för dig som vill se något på balansen mellan lättsamt, spännande och magiskt.

Nya avsnitt av Bull 17/1bul

Redan dagen efter The Librarians kickar även Bull igång efter lite julledighet. Han är tillbaka där vi lämnade honom innan jul. Bull är rättegångskonsulten med stenkoll på mänskligt beteende. Något han använder för att klara sina klienter ur de knivigaste av situationer. Serien är baserad på Dr. Phils tidiga karriär innan tv-genombrottet och är helt klart värd att följa i vår.

Scorpions genier är tillbaka med nya avsnittscorpion

De brottsbekämpande, nördiga genierna är också tillbaka efter lite juluppehåll den 18/1. Walter återvänder med sitt entourage och tillsammans med Homeland Security förhindrar de diverse stundande hot och katastrofer. Tredje säsongen fortsätter på onsdagar, låt dig charmas och underhållas av Team Scorpion.

Madam Secretary manöverera nya maktspelmadamsecretary

Sist ut – politisk drama med Téa Leoni i huvudrollen. Utrikesministern Elizabeth tacklar världsproblemen på daglig basis och kriserna är aldrig långt bort. Riktigt smart manus och riktigt bra skådisar gör Madam Secretary till ett måste i vår. Elizabeth McCord fortsätter att bolla maktspelen i Vita huset med familjelivet på söndagar den 22/1.

 

Psst! rykande färsk serie på glegion

9/2 har Legion premiär på Fox. Om du gillar X-Men-världen är det serien för dig. Friska upp minnet med X-Men filmerna i Filmbutiken och ladda inför säsongstarten av denna hajpade och efterlängtade serie på Fox.

Med rätt tv-paket ser du alla serierna på Fox och under sju dagar efter sändningstid har du dem även i vår playtjänst om du skulle missa ett avsnitt. Med tv-paket Stor  och Play+ ser du dessutom hela ditt tv-utbud även i din mobil, surfplatta eller på webben i datorn. Läs mer om hur du aktiverar Play+ på telia.se/playplus.

Hoppas ni gillar’t!

Länktips
* Tv-paket Stor
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia