Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Saknad är fyra avsnitt total spänning

4 år sedan

Colin Nutley gör sitt första svenska drama på årtionden. Med Helena Bergström i täten är det precis så bra som det brukar och Saknad är den perfekta miniserien för att kicka igång serieåret 2017.

Helena Bergström är Mja Silver, en kriminalkommisarie från Stockholm, som återvänder till sin barndomsstad. Där blir hon inlånad för en mordutredning när en flicka hittas död. Saknad utspelar sig i Sveriges bibelbälte och när ännu en flicka försvinner verkar det som att de båda fallen har en religiös koppling.

Saknad är en klassisk kriminalare, snyggt filmad med Colin Nutley bakom rodret och flera starka skådisar med bland andra Vanna Rosenberg, Molly Nutley, och Samuel Fröler som den förtvivlade pappan till en av flickorna. Miniserien i fyra delar sätter ribban högt för året och varje söndag kommer det ett nytt avsnitt.

I slutet av januari (lagom till Saknads final) är det premiär för Cardinal – en kriminalare med Billy Campbell som utreder ett mord i en liten stad i södra Kanada. Den är Baserad på Giles Blunts Fruset Offer.

Med rätt  tv-paket ser du Saknad och många fler riktigt bra serier, se till att du inte missar något med C More Film & Serier. Med Tv från Telia har du dessutom hela ditt tv-paket i Play+ och kan titta när och hur du vill i mobil, surfplatta eller webbläsaren. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

Ha ett härligt serieår!

Länktips
* C More Film & Serier
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia