Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Strålande filmer till julpriser i jultider

4 år sedan

Julafton är över och vad passar bättre än att spendera mellandagarna i soffan. Vi firar med extra juliga priser i Filmbutiken.

Ta med glöggen, julgodiset som är kvar och fly från vinterkylan under en filt. Vår mellandagsrea kommer du åt direkt från soffan. Vi har samlat ihop några av de bästa filmerna från året som gått och andra favoriter från endast 19 kr.

1. Se Leo i  rollen som äntligen gav honom den Oscar han så väl förtjänat.therevenant
The Revenant är otroligt vackert filmad och följer Hugh Glass på hans jakt efter hämnd. Den ökända björnscenen väntar om du inte redan sett den och även Tom Hardy dyker upp som skurk.

2. I Oscar-spåret hittar vi även En man som heter Ove med Rolf Lassgård.enmansomheterove
Det här är Sveriges bidrag till Oscarsgalan 2017 i kategorin bästa utländska film. Galan går av stapeln 26 februari och det finns stora chanser för En man som heter Ove att hamna bland de fem nomineringar som presenteras på galan.

3. Julkaos väntar i Helena Bergströms En underbar jävla jul.enunderbarjavlajul
Härligt julkaos i den nya svenska favoriten En underbar jävla jul passar utmärkt i juletid. När familjen samlas för julfirande har paret Simon och Oscar en stor nyhet att dela med sig av – de väntar barn med kompisen Cissi.

4. Marvels roligaste antihjälte Deadpool lyser upp med ordentlig skrattsalva.deadpool
Marvels roligaste antihjälte fick en egen film och Deadpool bjuder på skratt där skämten går högt och och lågt. Ryan Reynolds gör en av sina bästa roller hittills där action varvas med rapp dialog.

5. Har du missat Niko? Perfekt julmys för de små.niko
Mysigt och fint blir det med renen Niko i julfilmen Niko – på väg mot stjärnorna. Den har flugit lite under radarn och perfekt för något nytt bland julfilmerna eller bara att se igen för den som redan hittat denna guldklimp.

Och det finns mycket mer i vår julkampanj
Med det härliga julpriset från 19 kr passar det utmärkt att spendera kyliga mellandagar i soffan med en film. Se dessa och många fler filmer i Filmbutiken där du hittar dem under julkampanjen. Det finns något för alla.

God jul och härliga helgdagar!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia