Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Du missar väl inte storfilmerna i Filmbutiken?

4 år sedan

Det har varit en fantastisk filmhöst med storfilmer som Djungelboken, Captain America: Civil War, The Infiltrator och många fler i Filmbutiken. Vintern fortsätter att leverera riktigt bra film och vi har samlat ihop några av guldkorn som du inte får missa i vintermörkret.

1. Matt Damon är tillbaka i titeln rollen som Jason Bournejasonbourne
Efter att ha levt gömd återvänder Jason för att upptäcka ännu fler hemligheter om sig själv. Den här gången ser vi även svenska hollywoodstjärnan Alicia Vikander i en av rollerna.


2.
För alla Trekkies har vi Star Trek Beyondstartrek
Här har vi flera av de tidigare filmerna och tillsammans med Star Trek Beyond är det perfekt för ett filmmaraton. Se Chris Pine och Zachary Quinto i de klassiska rollerna som Kirk och Spock.

 

3. Alexander Skarsgård svingar sig genom djungeln i Legenden om Tarzan tarzan
Nu återvänder Lord Greystoke tillsammans med Jane till Kongos djungel där han en gång växte upp. Christoph Walz är en utmärkt skurk och Samuel L. Jackson sympatisk i kampen med kolonialismen. Margot Robbie är ju ett stjärnskott och dyker upp igen längre ner här i listan.

 

4. Dev Patel briljerar i The Man Who Knew Inifinitythemanwhoknewinfinity
Alla har vi inte en förkärlek till siffror men med Dev Patel i huvudrollen blir en film om matematik både gripande och intressant. Jeremy Irons tar sig an rollen som Patels mentor i den akademiska världen.

 

5. Mysigt animerat i Husdjurens hemliga livhusdjurenshemligaliv
Självklart finns det något även för barnen (eller bara oss med barnasinnet i riktigt gott skick). Ett gäng husdjur ger sig ut på ett räddningsuppdrag när huvudpersonen (hunden Max) inte kommer hem efter ett besök i parken.

 

6. Skräckblandad förtjusning i rebooten Ghostbusers – Answer the Callghostbusters
Rollistan är stark med komikerna Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon och Leslie Jones i huvudrollerna. Det här är ingen uppföljare utan en riktigt roliga reboot med Chris Hemsworth som sekreterare.

 

7. Suicide Squad är skurkarna som ska rädda världen? suicidesquad3
DC:s Suicide Squad har varit efterlängtad och nu är den här fylld av action och rappa repliker. Will Smith är Deadshot, Margot Robbie en grym Harley Quinn och Joel Kinnaman, ännu en svensk hollywoodstjärna, försöker leda den brokiga skaran.

 

DET KOMMER MER ATT SE FRAM EMOT!

doris Passa på och se den populära Hitta Nemo. Den 12 december är det premiär för Hitta Doris i Filmbutiken. Det här är en av vinterns bästa animerade filmer med en släng nostalgi för alla som växte upp med clownfisken Nemo.

wardogsSamma dag som Hitta Doris har även den verklighetsbaserade  War Dogs premiär. Miles Teller och Jonah Hill landar ett mångmiljonkontrakt från Pentagon och ska nu leverera vapen i Afghanistan.

mikeanddaveVi avslutar med en galen komedi där de stökiga bröderna Zach Efron och Adam Devine skaffar sig galna dejter. Mike & Dave need Wedding Dates finns hos Telia från 19/12.
Ha en härlig filmvinter!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia