Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Ditt hem börjar bli ett ”digitalt hem”

4 år sedan

intro medium

Vi har pratat om det digitala hemmet en längre tid men nu börjar det mer och mer bli verklighet. Vi lever med våra datorer, våra surfplattor och framför allt med våra mobiltelefoner. De är nyckeln i våra liv, både privat och på jobbet.

När jag tittar på mitt eget hem så har jag mina gamla mobiler som övervakningskameror, medan min nya telefon är med mig precis överallt. Där har jag ju alla konversationer med mina nära och kära. Jag använder telefonen och styr både uppvärmning och larm, och framför allt använder jag den som multimediakontroll för vad jag vill se på min gamla fysiska tv.

I Teliabutiken på Kungsgatan i Stockholm kan man se hur ett digitalt hem kan se ut, med nyheter som Beam (en projektor som är en lampa – det kommer ett separat blogginlägg om den framöver), ett smart kylskåp från Samsung samt Telia Zone – som för Teliakunder ger den nuvarande routern ett nytt liv och innebär ett nytt sätt att enkelt uppleva morgondagens digitala produkter och tjänster i hemmet, redan idag. Självklart kan du även testa Telias digital-tv samt Telia Play+ via en Apple-tv eller chromecast.

Väl på plats kan man klämma och känna på produkterna samt få råd från Teliaanställda om vad som kanske passar i just ditt hem. Utställningen kommer att finnas på plats till slutet av januari 2017, så än finns det tid att besöka butiken och hitta inspiration till ditt digitala hem. Kanske julklappstips till någon du känner – eller till dig själv?

IMG_1373 IMG_1361 IMG_1386 IMG_1383 2IMG_1390IMG_1398IMG_1332 2IMG_1415 2   IMG_1392 IMG_1402 IMG_1409 2  IMG_1326 2