Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Är du redo för andra säsongen av Gåsmamman?

4 år sedan

Väntan är äntligen över och Alexandra Rapaport är tillbaka som Sonja Ek i andra säsongen av Gåsmamman. Det blir minst lika spännande som sist.

Det är ett år sedan Gåsmamman för första gången visades på C More och sedan slog tittarrekord på Kanal 5 i januari 2016. Kriminaldramat om familjemamman som tvingas in i den kriminella världen fångade Sveriges tv-tittare med storm. Andra säsongen har beskrivits som mörkare och djupare när Sonja och barnen återvänder till Sverige under skyddad identitet.

Förutom Alexandra Rapaport återvänder även Tommy Körberg och Ivan Mathias Petersson i sina roller som Anders Nordin och Niklas Nordin. Bakom andra säsongen står fortfarande regissören Richard Holm och manusförfattarna Camilla Ahlgren och Martin Asphaug. Tillsammans ryckte de undan mattan med vändningarna i första säsongen och förväntningarna är nu höga – med alla chanser att infrias.

Har du inte redan sett första säsongen av Gåsmamman kan du se alla avsnitt på C More med tv-paketet C More Film & Serier. Den 24 november har andra säsongen av Gåsmamman premiär och kommer visa 2 avsnitt i veckan. Se till att du inte missar ett enda med Tv från Telia, då har du dessutom hela ditt tv-paket i Play+ och kan titta när och hur du vill i mobil, surfplatta eller webbläsaren. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

Hoppas ni gillar!

Länktips
* C More Film & Serier
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia