Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Cowabunga! Ninja Turtles i Filmbutiken!

4 år sedan

Det är över 30 år sedan den allra första serietidningen med Ninja Turtles såg dagens ljus och sedan dess har de lämnat den svartvita serietidningens värld. Den senaste filmen har äntligen kommit till Filmbutiken och vi kikar närmre på Donatello, Michelangelo, Leonardo och Raphael.

tmnt1990_2Teenage Mutant Ninja Turtles, TMNT, slog igenom under tidigt 90-talet när den tecknade serien visades med stor framgång. I samma veva kom även Live Action filmerna där de muterade sköldpaddorna lever i New Yorks kloaksystem och tillsammans med journalisten April tar sig an ärkefienden Shredder. De tre filmerna är minst sagt en nostalgitripp.

tmnt20142014  gjorde gänget come back och i Out of the Shadows, som haft premiär i Filmbutiken, är det samma känsla som tidigare med tätt mellan skämten och fullpackat med action. Men utseendet på våra favoriter har förändrats  och med ny teknik har Dave Green väckt gänget till liv på ett helt nytt sätt och engagerar en nya generation av TMNT fans.

eastmanlairdsTa en titt under skalet med Turtle Power.
Självklart finns möjligheten att nörda ner sig lite extra i TMNT. I dokumentären Turtle Power gör vi en djupdykning i historien om de muterade sköldpaddorna. Häng med från Lairds och Eastmans första utgåva av serietidningen i svartvitt till Live Action filmerna. Något för den inbitna eller nyfrälste.

Nu till de viktigaste frågorna av alla – vem är din favorit och vad blir det för pizza till filmkvällen med Teenage Mutant Ninja Turtles?

Cowabunga!

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia