Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Världspremiär för Before the Flood

3 år sedan

Leonardo DiCaprio har länge varit en förkämpe när det kommer till miljön och den 30 oktober är det världspremiär för hans dokumentär Before the Flood.

Before the Flood är resultatet av en 2 år lång resa jorden runt där DiCaprio möter de människor som drabbats värst av klimatförändringarna. I sina intervjuer möter han även politiker och forskare som sitter på kunskap och makt att fatta beslut och påverka arbetet i kampen mot klimathot.

DiCaprio är en av Hollywoods största miljökämpar och grundade redan 1998 en organisation för att lyfta frågan kring klimathotet. När han äntligen vann sin första Oscar för The Revenant (2016) dedikerade han sitt tal på scenen till att prata om klimatförändring. Den 30 oktober är det världspremiär på National Geographic för Before the Flood och därefter kan du se dokumentären i en vecka med Tv från Telia och tv-paket Stor. Då kan du dessutom se National Geographic med Play+, läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

DONALD GLOVER BRILJERAR I ATLANTA
Med samma tv-paket kan du även se Donald Glover i sin nya satsning Atlanta. Den nya Hip-Hop-komedin beskrivs som ett nytt mästerverk och har premiär på Fox redan ikväll. Se nya avsnitt varje dag då Fox visar hela säsongen på bara två veckor.

atlanta

Hoppas ni gillar’t!

Länktips
* Tv-paket Stor
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia