Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nya intriger väntar i Empire

4 år sedan

Empire har beskrivits som nya Dallas – fylld av intriger, familjedrama och på gränsen till såpopera. Nu återvänder Hiphop mogulen Lucious Lyon med familj för en tredje säsong på Viasat Series den 14 november.

Familjens Lyons interna stridigheter om arvet av Empire Records började med att bara skrapa på ytan i början av första säsongen men har nu blottlagt vackra, fula och hemska sidor hos familjemedlemmarna. Alla tre syskon vill ta över arvet och följa i sin pappas fotspår, på ett eller annat sätt. Cookie, vill samla familjen som hon saknat efter 17 år i fängelse och Lucuios verkar mest vilja bekräfta sin plats som herre på täppan där vad som helst verkar tillåtet för musiken och Empire Records.

Empire är kanske den bästa musikserien på tv just nu där musiken, artisterna och det kreativa skapandet är lika viktigt som intrigerna, hatet, familjekärleken och några doser av avundsjuka här och där. Empire har nominerats till flera prestigefylld priser för bästa dramaserie och Taraji P. Henson har plockat flera vinster för sin roll som den aldrig sviktande Cookie.

Spana in Empire som 14 november drar igång för en tredje intrigfylld säsong där vi väntar på svar om vem som egentligen föll hela vägen ner från den skyhöga balkongen. Med rätt tv-paket ser du två nya avsnitt av Empire varje måndag på Viasat Series. Missa inte ett avsnitt av det stora drama som komma skall.

Tv-erbjudandet förutsätter bredband via telejacket från Telia eller att du har tillgång till ett fibernät där Telia levererar sin tv-tjänst (då krävs inget bredbandsabonnemang). Tekniska begränsningar gör att vår tv-tjänst inte kan levereras till alla adresser.
Länktips
* Viasat Film
* Tv från Telia
* Support för Tv från Telia