Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Romantiskt höstmys med Filmkollen

3 år sedan

När höstrusket drar in laddar Filmkollen upp med filmmys i soffan. Kryp ner under filten med en romantisk komedi, en thriller med Anthony Hopkins eller X-Mens senaste äventyr. Det finns något för alla.

livetefterdig100x100LIVET EFTER DIG
Lou lever livet utan en riktigt fast punkt och hoppar mellan olika anställningar tills den dag hon får jobb som personlig assistent för Will. Kontrasterna är stor mellan den spralliga, färgsprakande Lou från arbetarklassen och den ovårdade, cyniska, rikemanssonen Will som blivit förlamad i en olycka. I sann romcom-anda uppstår några gnistor mellan de två som har partners på varsitt håll och kommer från helt olika världar och det hela mynnar ut i en riktig snyftare.

solace100x100SOLACE
Vill du hellre ha lite spänning i höstmyset så går en seriemördare lös i thrillern Solace. Agent Joe Merriwether tar in mediumet Clancy (Anthony Hopkins) för att lösa fallet när FBI står still i sin utredning. Clancy möts av skeptiska kollegor till Merriweather men fallet blir än mer komplicerat då även mördaren, Ambrose, visar sig vara synsk.

xmenapocalypse100x100X-MEN APOCALYPSE
I det senaste äventyret med mutanterna i X-Men väcks en urgammal kraft till liv och den första kända mutanten, En Sabah Nur, går åter på jorden. Han är besviken över mutanternas ställning i världen och likt Apokalypsen med sina fyra ryttare tar sig även En Sabah Nur åter fyra medhjälpare.  De ska rasera den värld som finns och bygga upp en ny med honom som härskare. För att uppnå sitt mål kidnappas Professor X för att få tillgång till Cerebro.

Friska upp minnet eller passa på att se dina favoriter i resten av X-Men-serien i Filmbutiken. Med Play+ ser du dessutom dina hyrfilmer i mobilen, surfplattan eller datorn där du helst vill. Läs mer om Play+ och hur du kommer igång på telia.se/playplus.

Härligt höstmys och filmhelg!

campaign_x-men_600x340

Länktips

Filmbutiken
* Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia