Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Soy Luna rullar in på Disney Channel

3 år sedan

Nu kommer Disney-serien från ett färgsprakande Argentina med rullskridsko-åkande Luna i huvudrollen. Med rötterna i Argentina är det en serie i sann telenovela-anda fylld av skratt och drama.

Luna har hittills levt hela sitt liv i Cancun i Mexiko med sina föräldrar och vänner. Vart hon än ska så tar hon sig dit med sina rullskridskor. När hennes föräldrar får ett exklusivt jobberbjudande i Argentina så kan de bara inte tacka nej och över en natt förflyttas hela Lunas liv till Buenos Aires i Argentina. Med föräldrarnas jobb kommer även en plats på privatskola för Luna som gör sitt bästa för att passa in och hitta nya vänner. Snart upptäcker hon en rullskridskoklubb att gå med i där hon inte bara kan glänsa med sin talang utan även får möjlighet att uppträda på scen och sjunga.

Soy Luna har redan blivit en populär serie på Latin Amerikanska Disney och nu har serien om den rullskridsko-åkande Luna även nått Disney i Sverige. Disney har redan nu annonserat hela 80 avsnitt för första säsongen och det kommer dessutom en ny säsong redan nästa år.

Med rätt tv-paket kan du inte bara se Soy Luna och många fler serier från Disney på din TV. Med Play+ kan du dessutom ta del av ditt tv-paket på vilken skärm du vill. Ta med dig Soy Luna på rullskridskoäventyr i mobilen, surfplattan eller på webbläsaren i datorn. Play+ funkar även utmärkt i Apple-TV – ladda ner appen redan idag och titta på tv-smidigare än nånsin innan.

Hoppas ni gillar och rulla lugnt!

Länktips
Barn med Disney
Play+
Tv från Telia
Support för Tv från Telia