Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Alice är tillbaka på nya äventyr i Filmbutiken

3 år sedan

Storslagna äventyr väntar i veckans filmkoll där två världar kolliderar i Warcraft och Russell Crowe och Ryan Gosling ger sig in i en brottshärva i 70-talets L.A. Men först ut är Alice som ger sig av på ett äventyr genom tid och rum.

aliceispegellandetALICE I SPEGELLANDET
Tim Burton, Johnny Depp och Helen Bonham Carter är tillbaka i ännu ett färgsprakande äventyr med Mia Wasikowska i huvudrollen som Alice. Det har gått flera år sedan Alice återvände från Underlandet och när hon nu hamnar där igen visar det sig att Hattmakarn är döende och Alice ger sig iväg på en resa i tiden för att rädda honom. Passa även på att se Alice i Underlandet som du också hittar i Filmbutiken.

theniceguysTHE NICE GUYS
Privatdetektiven March (Ryan Gosling) får en ofrivillig partner i frilanstorpeden Healy båda med minst lika tveksam etisk inställning till sitt jobb. Tillsammans försöker de hitta Amelia, en ung kvinna som verkar ha blivit inblandade i en brottshärva mitt i L.A.a porrindustri. Sökandet efter Amelia mynnar ut i flera mord, korrupta politiker och en vänskap mellan den lillgamla dottern till March och hans numera kompanjon Healy. Ryan Gosling har bemästrat slapstickgenren i den här rollen vilket blir tydligt när han misslyckas med ett inbrott och istället hamnar på akuten.

warcraftthebeginningWARCRAFT – THE BEGINNING
Det ofantligt populära datorspelet World of Warcraft har blivit spelfilm, med Dominic Cooper och Travis Fimmel i rollistan, och det ser lovande ut – även för en uppföljare. I Azeroth lever människor och andra väsen i fred tills den dagen magikern Gul’dan öppnar en magisk port mellan två världar för orcherna. Bakom sig lämnar de en värld i förödelse för att erövra Azeroth. Det krig som bryter ut mellan orcher och människor i kampen om Azeroth ställer orcher mot varandra och människornas väktare på prov.

Spana in de här och ännu fler nyheter i Filmbutiken varje vecka. Hitta nya favoriter och gamla pärlor som tåls att se igen.

X-MEN-MARATON
Passa på att se alla X-Men-filmerna för endast 19 kr/st i Filmbutiken. Perfekt för ett filmmaraton i höstrusket innan premiären av X-Men Apocalyps i Filmbutiken den 17 oktober.

Psssst! Var med och tävla om X:klusiva X:men Apocalypse-hörlurar i vår Instagram-tävling. Sista chansen är nu på måndag!

campaign_x-men_600x340

Ha en härlig filmhelg!

Länktips

Filmbutiken
Tv från Telia
Support för Tv från Telia