Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Snö, kyla och urladdat batteri

5 år sedan

Så kom den alltstå äntligen; kylan med minusgrader under tiostrecket och ett täcke med vit, fluffig snö i stora delar av landet. Hur länge den får stanna är det ingen som vet, erfarenheten säger att den slaskar bort igen inom några få dagar, men hoppet lever fortfarande om en vit vinter för alla oss som älskar vintersport.

Ett problem som dock kommer som en brev på posten i samband med kylans intåg är det ständigt urladdade batteriet på mobilen. Jag ska vara ärlig och säga att jag först trodde att det här med köldkänsliga mobiler var lite av en myt, men icke, tyvärr visar det sig att myten i det här fallet var en smärtsam sanning. Så på det temat tänkte jag idag tipsa om lite smarta och snygga sätt att ladda din mobil.

För dig som har en Sony Z3+ finns snabbladdaren som laddar upp till 70% av ditt batteri på bara en timme. En av Sonys paradfunktioner är den extremt bra batteritiden, som verkligen sticker ut som outstanding, men det gör ju också att man blir lite bekväm och inte laddar lika ofta och vips är batteriet nere på noll. Snabbladdaren finns i svart och vitt och blir din för 299 kr.

20150409_203714För dig som har en Samsung ur S6-serien, eller en annan mobil förberedd för trådlös laddning, finns den snygga och praktiska, trådlösa laddplattan. Du behöver inte mecka med små pillriga luckor på telefonen, eller pricka med klumpiga kablar, allt du behöver göra är att lägga telefonen på laddplattan.

Plattan är även försedd med LED-ljus som visar rött medan telefonen laddar och grönt när den är fulladdad. Just nu får du även laddplattan för 299 kr.

CASEPOWER2200_BLACK_1För alla oss som lever efter måttot ”Ut på tur aldrig sur” och gillar det här med långa promenader och vintersporter ute i snön i flera timmar (och för den delen även för dom som hellre sitter på after skin där det inte finns laddare eller uttag) finns såklart smidiga lilla Casepower 2200.

Inte större än ett vanligt läppbalsam får den plats i nästan vilken ficka som helst och kan bli en räddare i nöden i backen, eller ute i spåret eftersom den laddar 60-100% av batteriet till en smartphone. Just nu blir den din för 99 kr.

Alla priser kan komma att ändras. För uppdaterad info och priser på alla våra tillbehör gå in på Telia.se.

Länktips

* Fler tillbehör på Telia.se

* Sony Z3+

* Sonys snabbladdare

* Samsung Galaxy S6

* Samsung laddplatta

* Casepower 2200