Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Robotdammsugare – släng dig i väggen!

5 år sedan

Det var liksom en sån dag på jobbet. Ni vet en sån där dag när man bara skrattar åt allt och inte riktigt kan koncentrera sig på att vara riktigt så seriös som förväntas i en kontorsmiljö. Det blev inte direkt bättre när en kollega hade med sig ett par VR-glasögon till trefikat, nä, då kan man nog säga att det var kört på riktigt. I princip har jag bara gott att säga om VR-goggles, obegränsad underhållning i kubik, men dom förbättrar knappast din redan stukade, professionella image.

VR DansMen det kanske är det som är grejen med dessa goggles? Att de inte bara bjuder underhållning till personen som har dom på sig, utan även de andra som står runt omkring och tittar på. För dels ser man ganska rolig ut med dom på och dels bjuder man på ganska roliga reaktioner beroende på vad det är som spelas upp på skärmen framför ögonen.

Sätt någon som är höjdrädd i en virtuell bergochdalbana, så ska du få se, say no more. Just därför skulle jag säga att Samsung Gear VR, och inte någon dammig robotdammsugare är årets julklapp!

Om du är sugen på att smygtitta på andra roliga reaktioner som några av mina kollegor bjuder på när de har på sig VR-glasögonen för första gången kan du klicka på länken nedan.

Reaktioner med Samsung Gear VR

VR DiggaEftersom vi tror så starkt på det här fenomenet som julklapp får du nu fram till jul ett par Samsung Gear VR på köpet när du köper någon av Samsungs nya modeller S6 Edge och S6 Edge+ med abonnemang hos Telia. Vi fyller dessutom på din surfpott med 100 rykande färska GB att använda när du ska ladda ner nya spel, appar och streama filmer med dina nya goggles, så att du inte ska ha några begränsningar i din upplevelse av glasögonen.

Länktips

* Samsung Gear VR

* Samsung S6 Edge

* Samsung S6 Edge+

* Fler tillbehör på Telia.se