Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Skal i härliga höstfärger

5 år sedan

Alvarligt talat, med risk för att låta snäppet norr om mitt egentliga ålderssträck, men tycker ni inte att vi haft ett konstigt väderår med omkastade årstider? I våras var det sommar, i somras var det höst och under hösten och förvintern har det varit riktigt härlig vårvärme. Jag kan väl knappast vara ensam om att känna mig lite smått schizofren? Anyway, nu verkar det i alla fall, tack och lov, äntligen som att moder natur bestämt sig för att det är höst på riktigt och det tänker jag ta fasta på.

Höst och oktober för en del innebär säkert blöta, leriga kläder och ångest över mörkare kvällar, men för mig innebär det en lycklig återgång till min höstgarderob. En riktig frossa i stickade tröjor med stora, gosiga polokragar, tjockare strumpbyxor, höga stövlar och pälsfluffiga boots. Ah, ni hör ju. Mysmode deluxe! Hello, November och varmt (haha) välkommen hem till mig, hösten!

Jag vill kunna gå all in på mina outfits och då är det dom små detaljerna som gör skillnaden. Därför har jag också samlat på mig en enorm upplaga av klockor, skor, väskor och andra accessoarer som ska göra det där lilla extra och som en naturlig del i det kommer självklart mobilskalet. Då kan man tacka Richmond&Finch som lagom till höstens intåg kommer med fem lyxiga skal, alla med genomtänkta färger och moderiktiga gulddetaljer. Mums!

???Färgen Soft Pink är en klassisk puderrosa, matt nyans, som är väldigt snygg i sig själv och matchas med guldsmycken och kläder i neutrala färger, ljusa eller mörka, eller varför inte ton i ton med ännu mer rosa? Man kan faktiskt aldrig ha för mycket rosa och jag tycker att man kan våga ha lite färg även på hösten. Det är då vi behöver lite extra färg i vardagen!

???I kollektionen kommer även Soft Blue, som är precis sådär härligt kallt, isigt, matt turkos och passar perfekt i ton med min bruna handväska. Jag tycker att det kan vara väldigt snyggt att, som i det här fallet matcha en detalj i en kallare färg med en annan accessoar i en varmare, jordigare nyans. I like!

De tre sista färgerna, Marble-färgerna i vit, svart och grön, högblank marmor är verkligen perfekta för att lyfta andra accessoarer och detaljer i din outfit. Nedan är tre exempel på hur jag väljer att använda mobilen och skalen nästan som ett extra smycke i min look. Marble-skalen finns i samtliga butiker, medan de rosa och turkosa skalen endast finns i utvalda butiker och på webben.???

Jag tycker att alla de här skalen är fantastiska på sitt eget sätt och det är verkligen svårt att hitta en favorit, men jag är ju som bekant väldigt svag för rosa… Hur matchar du ditt skal och vilket av skalen är din favorit? Kommentera inlägget med svar på frågorna innan den 24/11, så väljer jag ut en lycklig vinnare som får sitt favoritskal som en för tidig julklapp!

Länktips

* Fler tillbehör på Telia.se

* Skal från Richmond & Finch

2 Kommentarer

  1. Sabrina 5 år sedan

    Åh, skalet Soft Blue som är matt turkos blir genast favoriten och den matchas med andra detaljer i turkosa, som ringar och örhängen. It’s a match!

    1. Elina [Telia] 5 år sedan

      Härligt, Sabrina! Kontakta oss med din adress och telefonnummer via ett privat meddelande via facebook.com/telia, alt twitter.com/teliasverige, så kommer ditt skal på posten!