Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Blå, blå är kärleken

5 år sedan

En vanlig dag på gymmet. Har precis avslutat ett eget träningspass och passerar en av gymmets PT:s in action på vägen ut. Stannar och tittar en stund. I smyg såklart och jag vet att ingen gillar en stalker, men att tacka nej till gratis inspo vore ju korkat. Något stör mig dock och först kan jag inte sätta fingret på vad det är. Sen ser jag den. Sladden till headsetet på mobilen som hänger och slänger från öronen ner till telefonen i fickan. Magin är bortblåst.

Inte bara är den opraktisk och i vägen när jag vill lassa på vikter på stången, eller sköta alla sysslor i stallet, men blir ju faktiskt även en olycksrisk i dessa situationer. Därför kan jag med handen på hjärtat intyga att once you go bluetooth, you never go back. Så är det bara och håller du inte med mig har du nog bara inte hittat den rätta, för inte kan det väl vara så att jag har fel!? Nääää.

Bra blåtand, i mina ögon, innebär, kort och gott, bra batteritid, förstklassigt ljud och en estetiskt korrekt profil. Svårare än så behöver det inte vara att vinna mitt hjärta och väcka min materiella lycka.

???Bästa vardagsheadsetet på kontoret givet dessa kriterier är enligt mig helt klart Sonys SBH70. Lovin’ it! Det piffar inte bara upp alla outfits du kan tänka dig i form av en dekorativ krage, utan håller även koll på att du inte missar ett enda samtal genom att vibrera när det ringer. Att den dessutom har kristallklart ljud och en stand by tid på 4 dygn gör att den har en självklar plats i mitt hjärta och därmed även i min garderob.

SBH20-prodbeauty-pinkFör dig med den något smalare budgeten, som föredrar en mer street inspirerad look, finns snygga SBH20 i flera olika färger. Här får du en snygg, lekfull design i kombination med Sonys förstklassiga ljud och batteritid. Bara möjligheter!

urbanista-boston-rosaVill man ta den sportiga looken steget längre med full fokus på träningsrelaterade prylar, bör du slänga ett öga på snygga Urbanista Boston. Urbanista har fokuserat på att få till en design på sina plugs som gör att det sitter som berget i öronen, oavsett väder och intensitet i rörelser. Det ingår även just nu en sportmössa och ett reflexband, för att du ska vara 100%-igt kittad i löpspåret.

jabra-sport-wireless-paket_118x109Sist, men inte minst, man kan inte ägna ett inlägg åt blåtandsheadset utan att nämna sportheadsetet från Jabra. Med byglar som hakas fast runt öronen och inbyggd FM-radio, som gör att du kan lämna telefonen hemma under träningen och ändå lyssna på musik, är detta det optimala headsetet för dig som vill ge din fysiska aktivitet full fokus. Här får du även med svettband, vattenflaska och 3 månaders Endomondo på köpet.

Samtliga av dessa blåtandsheadset funkar självklart för både Android och ios, så det är bara att plug and play. Ja, utan pluggandet då, såklart.

Länktips

* Fler tillbehör på Telia.se

* SBH70

* SBH20

* Urbanista Boston

* Jabra Sport