Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

#PimpMyiPhone

5 år sedan

Så var det då snart dags igen. Det hela Sveriges, och även världens, befolkning har väntat på ända sen förra året. Jag pratar såklart om släppet av nya iPhone 6s och 6s Plus. Så jag tänkte vara lite proaktiv och redan nu tipsa er om användbara gadgets, så att du vet vad du måste införskaffa när du väl står där med din dyrgrip i handen, natten mellan torsdag och fredag.

En fråga, som vi förmodligen alla någon gång har ställt oss, är; vem kom på idén att göra mobiltelefonerna helt i glas? Den personen tänkte kanske inte på alla gånger som den där stackars luren kommer möta sten i en hastighet som bara uppnås av en telefon som faller fritt från en höjd på 1,2 m, det vill säga alla gånger som jag tappar den i golvet. Apple har ändå varit omtänksamma nog att i alla fall göra baksidan av telefonen i annat material än glas redan på föregående modell.

blogg-copter-screen-proctector-samsung-s6Men oavsett så har vi ju ändå den svaga punkten; skärmen. Tydligen är den ömtåliga skärmen i glas här för att stanna och då får vi helt enkelt anpassa oss till det. Ett enkelt sätt att skydda din display, utan att stjäla uppmärksamhet från och försämra designen på luren, är att använda displayskydden från Copter.

Det är en enkel plastfilm som skyddar skärmen och inte påverkar touchfunktionen. Köper du två tillbehör i någon av våra Teliabutiker, så får du dessutom ett displayskydd på köpet.

15-3924-Magneat-OliveGreen-Front-lager_light_shadow_LowResOch det är väl knappast svårt att plocka på sig två tillbehör när man köpt en ny telefon? Ett stilrent och snyggt plånboksfodral i läder för alla Applefantaster, till exempel, är AGNA Wallets, som finns i flera olika färger. Skalet kommer i två delar och hållaren till telefonen fästs enkelt i plånboksdelen med magnet, så att du kan välja att lämna plånboksdelen hemma om du skulle vilja det. Just nu har vi 3 nya, höstiga färger på AGNA till alla dina mysiga höstoutfits. Mer om dom i kommande inlägg! #Cliffhanger

urbanista-boston-rosaSen tycker jag att alla borde unna sig ett bra blåtandsheadset, ny telefon, eller ej! Där är min personliga favorit just nu snygga och sportiga Urbanista Boston. Boston tar det bästa från Urbanista Rio, det vill säga de vattentåliga in-ear snäckorna med den lilla bågen, som gör att snäckan sitter ordentligt i örat även när du är ute och rör på dig, men adderar samtidigt bygel runt nacken och trådlös anslutning via blåtand. Just nu får du även en sportmössa och ett reflexband på köpet, perfekt för löparrundorna nu när kvällarna blir både mörkare och kyligare.

??? Och sist, men inte minst, något som vi pratat om i tidigare inlägg, fram till den dagen då telefontillverkare tillmötesgår vårt behov av att ladda telefonen under natten, men ändå ha den tillgänglig precis bredvid sängen och skickar med en längre laddsladd (okej, jag vet att jag raljerar, men dom som följer med är ju för korta), så får vi ta saken i egna händer och köpa till den extra långa sladden från Xqisit. Men, hey, inte mig emot! Den finns ju faktiskt i rosa!

???Originalsladden kan du istället använda tillsammans med en Casepower, en gadget som borde finnas i var mans handväska, eller manbag, jag utesluter ingen, för de extra långa dagarna när du inte hinner landa vid ett eluttag. Även dessa finns, såklart, i rosa.

 

Länktips

* Copter Displayskydd

* Urbanista Boston

* Xqisit Laddkabel

* Casepower Street Go

* Köp din iPhone 6S eller 6S Plus

4 Kommentarer

 1. Maximilian 5 år sedan

  Hej!
  Jag beställde min iPhone 6s kl 00:15, och fick direkt bekräftelse på köpet, jag undrar om det var en bra köplats? Jag undrar om ni har någon aning om hur det ser ut med beställningar och leveranser, om det var en enorm efterfrågan och att kön kommer ta månader eller veckor, svara bara om ni vill, förstår att ni inte har mycket mer information än vad jag har!
  Har kollat runt lite, och undrade om ni visste något mer om iPhone 6s och glasskydd till telefonen, om de funkar bra tillsammans? Vad jag har hört så funkar de men bara till en viss tjocklek?

  Tusen tack! 🙂

  1. Suzanne [Smartare Vardag] 5 år sedan

   @Maximilian Tyvärr vet jag inte nu mer än att efterfrågan är stor. När var det du beställde? Var det i natt? Då kan det ta lite tid, allt beror som sagt på vilken färg och modell du har valt. Du kommer iallafall få ett besked om preliminär leveranstid. När det gäller glasskydd får du nästan titta och prova, det beror lite på hur de är utformade om de passar eller inte. Blir enklare och testa sedan när iPhone 6s är lanserad 🙂 Lycka till med din nya iPhone! /Suzanne

 2. Frida 5 år sedan

  Hej!
  Ang Urbanista Boston. Kan man byta låt på kontrollen på sladden?

  //F

  1. Telia Kundservice 5 år sedan

   Hej Frida! Det ska gå bra enligt instruktionerna:
   https://www.urbanista.com/index.php?document=support
   Ha en fin dag! 🙂 /Michael