Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Älskade, underbara, jävla höstrusk

5 år sedan

Let’s talk about school. Att återvända efter ett 10 veckor långt sommarlov. Eller för den delen att komma tillbaka till jobbet efter 4-5 fantastiska semesterveckor, utan en plingande inkorg och väckarklocka som väcker dig när du sover som allra bäst. Eller ska vi istället prata om charmen med hösten och den nystart som den alltid för med sig? När man med 100% fulladdade batterier och motivation ut i fingerspetsarna tar sig an de utmaningar som ligger för fötterna. För nog måste vi väl ändå vara överens om att det här myntet faktiskt har två sidor?

Hur som helst, eftersom jag alltid försöker vara den som ser glaset som halvfullt snarare än halvtomt, så väljer jag att fokusera på de positiva sidorna med hösten och med den återtåget till vardagen. Oavsett om du jobbar eller går i skolan, så erbjuder hösten nästan alltid möjligheten till en mental nystart. Oavsett om du är kvar på samma befattning eller i samma skola som innan sommaren och ledigheten, så finns det alltid möjligheter att starta om på nytt blad, eftersom de flesta i din omgivning nog har samma inställning.???

En annan sak som jag verkligen kan uppskatta med de lite mörkare, regnruskiga höstkvällarna är att sitta med en stor kopp te, yoghurtöverdragna cashewnötter, en bra bok i mobilen eller på plattan, duntofflorna på tassarna, regnet mot rutan och bra musik i bakgrunden. Jag tycker att alla ska ha rätt till ett bra ljud i höstrusket och även om alla såklart är lika olika, så tror jag att vi ändå kan enas om att Marshalls produkter har, om inte det bästa ljudet, så i alla fall damn next to perfect.

???Dessutom finns det nog få som kan säga att en crèmefärgad eller chokladbrun Stanmore INTE är en förstklassig inredningsdetalj. Och har man inte en lika rosa och fluffig inredningsprofil som undertecknad finns de båda såklart i det mer klassiska, svarta, rockiga utförandet.

Tycker man att Stanmore är snygg, men för stor, finns även lillebror, Acton. Både Stanmore och Acton ansluter du enkelt till mobilen via blåtand, eller 3,5-milimetersuttag och kan spela dina Spotifylistor, både på lägre ”bokläsarbakgrundsvolym” och på högsta ”fullfräsvolym”.

marshall2Märket Marshall står för kvalitet och priset på högtalarna blir såklart därför därefter, men just nu kan du lägga till en förhöjd månadsavgift på ditt Teliaabonnemang och få med dig högtalaren hem till ett sammanlagt pris på nästan 50% av det ordinarie. Stanmore kostar dig då 100 kr i månaden i 24 månader och en Acton blir din för 50 kr i månaden i 24 månader.

Om det nu råkar vara så att du av någon anledning inte vill ha din musik i högtalare, så att alla i (och kanske även utanför) ditt hem kan höra den, går ovan situation lika bra att avnjuta med ett par mer ”intimljudsäkrade” inear-plugs. Och nog för att de som följer med när du köper en telefon är helt okej, så kan vi väl vara överens om att hösten kan behöva lite mer hjälp på traven med färgen ändå, va?

???Headsetet Bagis från Urbanears är ett praktiskt headset med trasselfri tygsladd, möjlighet att knäppa ihop lurarna runt halsen och finns, förutom klassisk vit och mörkgrå, även i 4 uppiggande, sprakande färger.

Just nu är Bagis dessutom nedsatt från 299 kr till 199 kr. Vilken Bagis-färg är din favorit? Ingen jätteskräll om jag säger att jag föredrar dom rosa, gissar jag.

Länktips

* Marshall Stanmore

* Marshall Acton

* Urbanears Bagis

* Fler tillbehör på Telia.se