Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Låt din gamla mobil göra nytta!

4 år sedan

Nu kan du få din gamla mobil värderad på telia.se eller i någon av Telias butiker. Värdet kan du använda när du vill byta mobil eller till något tillbehör. Valet är ditt. Det som är bra är att du gör en god gärning. Du tänker både på miljön och mobilen kan få göra nytta för någon annan. Win-Win så att säga.
95% av alla våra mobiler kan användas igen efter renovering och radering av information. De mobiler som inte kan återanvändas skrotas och komponenterna återvinns.
Värdera din mobil
Genom att fylla i alla uppgifter om mobilens skick får du ett värde på din mobil, därefter får du fylla i din mobils IMEI-nummer för att bekräfta värderingen. (För att hitta IMEI-nummer slå *#06# på din mobil) För att ta del av erbjudandet behöver du lämna in mobilen i någon av Telias butiker inom 7 dagar. Om din mobil saknar värde kan du ändå återvinna den, då donerar Telia 20 kr till organisationen Friends.
Innan du lämnar in mobilen i butik
Tänk på att:
– Säkerhetskopiera allt innehåll i din mobil eller surfplatta
– Stäng av tjänsten ”hitta min mobil” om du har den aktiverad
– Avaktivera lås, om du har en iPhone så behöver du även avaktivera ditt iCloud-konto
– Ta bort sim-kortet
Detta erbjudande är perfekt för dig som tröttnat på din gamla mobil och är nyfiken på att skaffa en ny.
Läs mer och gör en värdering på din nuvarande mobil.