apple9sept2015blogg

Vad berättar Apple den 9 september?

Äntligen har Apple skickat ut inbjudningar till höstens Apple Event den 9 september svensk tid klockan 19.00. Vi kommer självklart liveblogga som vanligt kring eventet. Vad tror ni vi kommer se? Som vanligt lika spännande som varje år.

Är du lika nyfiken som vi är? Skicka texten apple15 som ett sms till 71350 så ser vi till att du får den senaste informationen framöver!

Suzanne [Smartare Vardag]

Mobilgalen, Applefantast som bloggar på
http://www.suzannes.se samt på http://www.pocketblogg.se. Har som merit ägt över 40 stycken mobiler, provat över hundra och älskar dem alla på ett eller annat sätt. Utbildad arkeolog som jobbat tio år på Telia och som brinner för nya idéer och tankar.
Marcus Tollin

Varför kommer inte Samsung Note 5 till Sverige, och vad heter Apples nya mobil och när kommer Sonys Z5 till sverige

Svara
Telia Kundservice

Hej Marcus! När det gäller Samsung Note 5 så har Samsung bestämt att inte släppa den i Europa. När det gäller frågan gällande Apples eventuellt nya telefon och Sony Z5 så har vi inget svar på den frågan då det i nuläget inte finns någon information. /Maria

Svara
Telia Kundservice

Hej Trucker! Om det kommer någon telefon på iPhone så kommer informationen upp på telia.se så fort vi vet något. Vad telefonen heter är inget vi spekulerar om eller vet. /Maria

Svara
Telia Kundservice

Hej Maria! Om det släpps en ny telefon från Apple så kommer det finnas information om en eventuell förhandsbokning på telia.se när vi vet mer. Jag får därför be dig hålla utkik på bloggen och på telia.se /Maria

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>