Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Smarta tillbehör för festivalrockare i Falun

5 år sedan

Personligen tillhör jag inte de som går på festivaler. Hultsfred, Roskilde, Way Out West, Metal Town – det har aldrig riktigt intresserat mig, även om jag, som de flesta andra älskar konserter och musik. Det betyder dock inte att jag inte levt festivallivet på en tältcamping varje sommar. Tre ord som får alla hästtjejer därute att förstå vad jag menar; Falsterbo Horse Show. ’Nuff said.

Nu ska det dock bli ändring på det och jag antar, lite grovt, att behoven i ett tält i sandig snårskog i Falsterbo är ungefär de samma som på en lerig åker i Roskilde och därför har jag nu några heta tips till er andra lyckliga, musikälskande själar som ska bo på campingen och njuta av de dryga 30 rockbanden på Lugnet i Falun nu till helgen.Sabaton 300x157

Förfest inför ryttarfesten på Strandbaden, eller uppladdning inför en fet rockkonsert torde kräva ungefär samma saker; musik och glatt humör. Även om ett tält har ganska tunna väggar har det en förvånansvärt bra akustik och därför gör även en mindre högtalare med stort ljud en stor skillnad.

xqisit-xqs20Under Sabaton Open Air  finns Telia på plats med kanonerbjudanden på bland annat den, förmodligen, bästa tälthögtalaren från Xqisit, xqS20.

Högtalaren, som har både blåtandsanslutning och anslutning via 3,5 mm ingång, har även ett inbyggt batteri för att ladda din telefon, samt inbygd mikrofon, blir i Telias festivalmonter din för endast 349 kr.

Och apropå det här med batteri och ström, nu när vi ändå är inne på det igen, i ett tält finns tyvärr inga eluttag, så det här med ström får vi helt enkelt lösa på annat sätt. På en festival, när man är borta flera dagar i sträck, är det kanske inte bara telefonen som behöver extra laddning.

???För det lite större behovet av laddning och elektricitet säljer vi i festivalmontern därför även Xqisit Battery Pack, med dubbla USB ingångar och en kapacitet på upp till 4 laddningar av en genomsnittlig smartphone, till festivalpriset 249 kr. Xqisit Battery Pack kommer dessutom färdigladdat när du köper det, så det är bara att ”plug ’n’ play”.

Telia kommer självklart ha laddstationer på plats om du behöver ladda telefonen under konserternas gång och för det lite mindre behovet av ström kommer vi även att erbjuda Case Power Key Chain Booster.

casepower-key-chain-booster-blackEn nyckelringsstor laddare med kapacitet att boosta batteriet på de flesta smartphones en laddning på ca 80-90%. Även Key Chain-laddaren ryms i våra laddningsskåp om du vill ladda upp den flera gånger under festivalens gång och blir i festivalmontern din för ynka 149 kr.

Samtliga av dessa tillbehör finns, som du ser via länkarna, även att köpa på Telia.se, men observera att festivalpriserna endast gäller i festivaltältet under Sabaton Open Air, 13-15/8.

Så, vänner, jag hoppas att vi ses i Falun senare i veckan och även om meteorologerna lovat sol, så rekommenderar jag, med den här sommarens facit i hand, att du tar med dig gummistövlar. Regnponchos bjuder Telia på, om det vill sig så illa och om solen nu skulle gassa, bjuder vi även på solskyddsfaktor.

Länktips

* xqS20

* Xqisit Battery Pack

* Case Power Key Chain Booster

* Fler tillbehör på Telia.se