Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Techfest med Readly! :)

5 år sedan

Vi kommer kanske inte ha en Hoverboard som är lika bra som den i Tillbaka till Framtiden i år, men misströsta icke. Vi har gått igenom en massa magasin hos Readly och hittat grym läsning om de senaste tech-grejerna. Mycket nöje!

M3Drönarfest – stor testspecial på sid 16 i M3
Drönare har blivit omåttligt populära och i julinumret av M3 hittar du passande nog ett utförligt test av de populäraste flygmaskinerna för hobbyanvändaren. Fånga dina bästa semesterminnen eller bara ditt egna hem från en helt ny vinkel. Förutom fina filmer är det ju dessutom väldigt kul med radiostyrda flygplan.

Testet hittar du hos Readly på sida 16 i tidningen M3, julinumret.

mobilFå ut maximalt av din nya Apple Watch
Apple har nu släppt sin omtalade smart-klocka, Apple Watch, i Sverige. I julinumret av tidningen Mobil hittar ni förutom en utförlig recension också en guide till alla spännande funktioner som du inte visste fanns. Hela artikeln hittar ni hos Readly på sida 20 i tidningen Mobil, julinumret.

Ljud_och_bildMagasinet Ljud & Bild guidar oss fram till det bästa bärbara ljudet
Finns det något bättre än varma sommarkvällar med härlig musik? Under de senaste åren har det popat upp en hel drös av bärbara högtalare, men långt ifrån alla håller måttet. I juni-numret av Ljud & Bild hittar du en stor köpguide på högtalare som med värdighet kan ackompanjera den svenska sommaren.

Komplett test hittar du i Readly på sida 76 i tidningen juninumret av Ljud & Bild.

PC_fo¦êr_allaAlltid fulltankad? Portabla USB-laddare har kommit för att stanna, men vilka håller måttet?
Vi har alla ångestfullt tittat snett upp mot en tom batteriikon. Mobilbatterierna har helt enkelt inte haft samma fart i utvecklingen som vårt surfbeteenede. Detta har lett till ett stort uppsving för portabla batterier (så kallade powerbanks). I juni-numret av PC för Alla har de gått igenom vilka portabla batterier som faktiskt kan rädda den där kvällen och vilka som aldrig borde ha tillverkats från första början. Läs hela testet i Readly på sida 44 i PC för ALLA.

Med Readly får du tillgång till obegränsad läsning av över 1100 välkända svenska och internationella magasin, direkt i din surfplatta och mobil. Allt detta till ett fast månadspris. Läs mer om Readly och beställ på telia.se »