Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Readly på två minuter.

5 år sedan

Som kund till Telia kan du nu få Readly direkt på din faktura från Telia, istället för att ta det på ditt kort. Därför får du här en snabbintroduktion av Readly, så du vet vad det handlar om.

Readly är en digital prenumerationstjänst för böcker och tidningar som funkar på ungefär samma sätt som Spotify. För 99 kr i månaden får man tillgång till alla Readlys 1100+ magasintitlar, och man läser hur mycket man vill. Det blir extra bra då man kan ha tjänsten på upp till fem enheter. Så hela familjen kan läsa på ett och samma konto.

Förutom att Readly får in tidningarna samma dag som i butiken, har det också alla andra nummer av magasinet som kommit ut i tjänsten. Så du kan lusläsa alla nummer av din favorittidning som finns tillgängliga. Men det är också praktiskt eftersom du kan söka i alla magasinen efter till exempel alla artiklar som rör Paris eller något annat resmål som lockar.

Antingen så väljer du att söka genom alla magasin, eller så kan du till exempel gå in bland alla nummer av Råd & Rön och söka på dammsugare. Då får du bara alla gånger dammsugare nämns i just Råd & Rön. På samma sätt kan du gå in på en specifik kategori och söka där. Perfekt dig som letar efter något nytt att läsa.

Läs mer om Readly och beställ på telia.se »

2 Kommentarer

 1. JeP 4 år sedan

  Vad blir den verkliga kostnaden för att läsa t.ex ett nummer av råd och rön.om man använder Mobilsurf Bas,
  respektive
  Hur många MB förbrukas av ingående surfmängd för olika avtal.
  Vad blir kostnaden för att köpa till den surfmängd som behövs för att kunna läsa om ingående surfmängd är slut?

  1. Telia Kundservice 4 år sedan

   Hej! Det är svårt att säga då mängden data förbrukar på hur stora bilder, videos etc som en sajt använder sig av. Mobilsurf Bas kostar dock som max 29 kronor per dag /Andreas