Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Sommaren är bäst i Sverige!

5 år sedan

Vi som semestrar i Sverige i sommar trotsar regn och ostadigt väder och ger oss ut på upptäcksfärd. Här har vi samlat lite läsning för er som letar efter äventyr i Sommarsverige.

allt_om_resorUnderbara öar
I senaste Allt om resor, får du en massa tips på vad du gör på Gotland i sommar, från norr till söder. Visby är supermysigt, men det finns otroligt många andra smultronställen att besöka. Om du besöker Stockholms skärgård visar författaren och fotografen Jesper Wikström oss sina favoritöar, t.ex. Bullerö, Rödlöga och Huvudskär. Är det campingsemester på gång, kika på tipsen för hur ni undviker de klassiska campingmisstagen!

outsideÄntligen äventyr!
Att göra saker tillsammans brukar bli roligare, särskilt äventyr. Ta med barnen eller kompisar på flotte i Klarälven, mountainbike i fjällen eller för den som vågar, björnskådning i Hälsingeskogarna. Du hittar alla dessa tips och mycket mer naturläsning i Outside.

gourmetMellan baden och björnsafarin
Under alla utflykter och strapatser, glöm inte fylla på med vatten, hälsodrycker och framförallt – glass! Köpeglass i all ära, men i bland blir det godast att göra det själv från grunden. I senaste Gourmet hittar du några glassiga recept att imponera både vänner och dig själv med; vad sägs t.ex. om karamellglass med brownie, kolasås och karamelliserade popcorn? Yummy!

Ha en riktigt skön sommar där ute!

Med Readly får du tillgång till obegränsad läsning av över 1100 välkända svenska och internationella magasin, direkt i din surfplatta och mobil. Allt detta till ett fast månadspris. Läs mer och beställ Ready på telia.se »