Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nya heta titlar hos Readly!

5 år sedan

Nu när regnet börjar dra sig in över sommarsverige så tänkte vi tipsa om lite härlig magasinläsning. Readly har precis fått in massa nya heta titlar från Aller Media, bland annat ELLE, ELLE decoration, Svensk Damtidning, Allers och Hänt Bild. Perfekt för dig som måste hålla dig inne på grund av sprida skurar eller mot all förmodan har kvar de härliga sommarvädert från förra veckan.

Om du inte har koll på titlarna sen innan eller bara vill veta lite mer, så har vi skrivit ihop en liten sammanfattning för dig. Trevlig läsning!

ELLESvenska ELLE.
ELLE är verkligen magasinet för dig som älskar mode och vill hålla koll på de senaste trenderna. Men förrutom fantastiska moderepotagen, så hittar du även exklusiva intervjuer, de hetaste filmstjärnorna och de mest intressanta modenamnen. Så det är verkligen ett magasin man både kan bara bläddra i, eller läsa pärm till pärm.

ELLE DecorationSvenska ELLE Decoration.
ELLE Decoration är fylld med det bästa från svenska hem, svensk formgivning och svensk inspiration. Så för dig som letar efter något nytt till ditt hem eller bara vill bli inspirerad, så är det här inredningsmagasinet för dig.

AllersAllers
Sveriges största veckotidning heter Allers och är nog något som de flesta av hos har bläddrat, läst eller någon gång sneglat mot i tidningshyllan. I tidningen får du inspirerande tips på allt från matlagning och bakning till inredning och modernt handarbete. Varje vecka får du även läsning om medicin och hälsa, intressanta människor, spännande resor, blommor och trädgård.

Svensk DamtidningSvensk Damtidning
Svensk Damtidning är veckotidningen för dig som i hemlighet eller helt öppet älskar allt som har med kungahuset att göra. I tidningen så hittar du även andra saker för dig som bejakar glamour eller står för allt som ger livet guldkant.

Tips! Då Readly även har tidigare utgåvor av bland annat Svensk Damtidning, så kan du i sommar passa på att till exempel läsa allt om prinsbröllopet. Om det är så att du inte redan har gjort det.

Hänt BildHänt Bild
Gillar man kändisar så gillar man Hänt Bild. Där det finns en stjärna värd namnet, där finns Hänt Bild. Tidningen följer och berättar om dem i både vardag och till fest. Här hittar du även exklusiva bilder – som du bara hittar där. Du som läsare blir också uppdaterade på trender, mode och förstås vem som dejtar vem just nu.

Med Readly får du tillgång till obegränsad läsning av över 1100 välkända svenska och internationella magasin, direkt i din surfplatta och mobil. Allt detta till ett fast månadspris.

Läs mer om Readly på telia.se »