Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Uppföljaren Urbanears Plattan ADV kommer med helt nya finesser – vilken finess underlättar din livsstil?

4 år sedan

Uppföljaren ADV har fler smarta lösningar än den tidigare versionen Urbanears Plattan. Finesser som kan underlätta ditt liv.

2009 lanserade svenska Urbanears den omåttligt populära hörlurserien Plattan. Hörlurarna har blivit en storfavorit och älskas av både kvinnor och män. Nu lanseras Plattan ADV som har fler smarta lösningar än den tidigare versionen. Men det finns många likheter mellan Plattan ADV och Plattan. Den rena skandinaviska designen känns igen liksom att lurarna kommer i regnbågens alla färger. Det spännande färgkonceptet fortsätter att attrahera och varje färg lockar olika personligheter. Beroende på hur du gillar att leva och hur just din vardag ser ut är Plattan ADV framtagen för att underlätta din livsstil.

– ADV passar perfekt för dig som pendlar med tåg eller som promenerar till jobbet genom stadens brus. De här lurarna ger en bra musikupplevelse och låter ljudet framträda tydligt samtidigt som du dämpat hör världen runt omkring dig. För den som vill vara i en ”musikbubbla” (utan att det blir helt tyst) är det bara att dra upp volymen, säger Kristofer Israelsson, ansvarig för Urbanears på Telia.

Beställ nya Urbanears Plattan ADV här

Den främsta nyheten med ADV
Plattan ADV är försedd med 3D-gångjärn som möjliggör för ljudkåporna att justeras och placeras hur du vill.
– Själva kåpan är konstruerad för att kunna användas i den klassiska DJ-positionen med kåpa bara över det ena örat, säger Kristofer Israelsson, på Telia.

ADV är också perfekt för dig som använder lurar väldigt länge, exempelvis när du jobbar framför datorn. De här lurarna sitter skönt på huvudet utan att skava och storleken på huvudbandet kan också justeras så att de passar ditt huvud. Den del av huvudbandet som ligger mot håret täcks av ett löstagbart huvudband i tyg som går att maskintvätta i 30 grader – en liten detalj som gör helhetsintrycket alltid känns fräscht.

Två portar för hörlurssladden
I Plattan-serien är hörlurssladden löstagbar och försedd med två portar för kabeln, en på varje öronkåpa. Det gör att du kan välja om du vill ha sladden på höger eller vänster sida eller om du vill dela med dig av din musik. Koppla in ett annat par hörlurar i den lediga porten, så kan en kompis också lyssna.

– Det här är perfekt för dig som buss- eller tågpendlar och som vill dela med dig av musik till en kompis och kunna njuta lite extra, säger Kristofer Israelsson.

På sladden finns också en fjärrkontroll med inbyggd mikrofon och fjärrkontrollen har en enda knapp, som du kan kontrollera musiken med (växlar till nästa låt om du dubbeltrycker). Samma knapp använder du när du vill svara eller lägga på ett samtal. – Urbanears Plattan ADV tål att används och passar en urban livsstil. Lurarna är hållbara och när de viks ihop blir de inte större än en knytnäve. Tanken är att lurarna enkelt ska kunna läggas i väskan eller i fickan och att de ska kunna möta varje individs olika behov och utmaningar i vardagslivet, något som ställer krav på hög kvalité och slittålighet, avslutar Kristofer Israelsson, på Telia.

Läs mer om nya Urbanears Plattan ADV här