Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Urbanears Plattan finns i regnbågens alla färger – vilken färg är du?

4 år sedan

Urbanears och ”Plattan” fortsätter att vara en storfavorit. Varje färg lockar olika livsstilar och talar om vem du är.

Urbanears är ett svenskt varumärke inriktat på väldesignade och hållbara hörlurar. Lurarna finns i ett antal grundfärger och två gånger per år släpps säsongens tre specifika färger. Just att varje modell har en stilren skandinavisk design och finns i så många olika spännande färger gör att de passar olika livsstilar och älskas av lika många kvinnor som män. Modemedvetna stockholmare köper olika färger, och kombinerar efter tycke och smak. Lurarna kan lätt kombineras till vårjackan eller passa utanpå kepsen.

– DJs har färgsprakande rosa lurar medan den som har ett kostymjobb kanske väljer den vita varianten – som har en mer exklusiv framtoning, säger Kristofer Israelsson på Telia.

Välj din färg på Plattan här

Livsstilshörlurar
Urbanears grundare, har medvetet låtit varje modell symbolisera en plats i Stockholm – bland favoritmodellerna märks ”Plattan”, ”Humlan” och ”Zinken” (Sergels torg, Humlegården och Zinkensdamm) ställen som talar om vem du är. Hörlurar är en fråga om vem du vill vara och det handlar om vilken identitet du har – idag kallas det livsstilshörlurar.

– Grundarna har värnat sitt stockholmska arv och låtit modellerna förknippas med vilka områden i Stockholm du gillar. Genom att namnge de olika modellerna efter platser i Stockholm låter de människor uttrycka sitt eget Stockholm, säger Kristofer Israelsson, ansvarig för Urbanears hosTelia.

Hörlurar med sladd ger tydligt och kraftigt ljud
Plattan är för den som bryr sig om musik och stil. Många av de som har köpt Urbanears gör det för att komplettera en dyr mobiltelefon med riktigt bra ljud till bra pris. Urbanears är en smartare version av den klassiska “over-ear-full-size-hörluren” – ljudet är kraftfullt och tydligt och det känns som att det kommer inifrån huvudet och inte utifrån.
– Det som gör Urbanears hörlurar så uppskattade är kombinationen av en stilren design som passar många, att det kontinuerligt släpps nya säsongsfärger och att de har funktionen sound plug, säger Kristofer.

Den hyllade funktionen ZoundPlug  innebär att en vän kan plugga in sina hörlurar och njuta av samma musik som du. Vidare har lurarna mikrofon/handsfree med remote som passar de flesta mobiler på marknaden.

Tåliga hörlurar som är hopvikbara

För dig som söker hållbara lurar som klarar lite tuffare tag är det här lurarna för dig. Urbanears Plattan tål att användas, är hållbara och när de viks ihop blir de inte större än en knytnäve. Tanken är att lurarna enkelt ska kunna läggas i väskan eller i fickan och att de ska kunna möta varje individs olika behov och utmaningar i vardagslivet, något som ställer krav på hög kvalité och slittålighet.

Urbanears Plattan

Köp dina Urbanears via den här länken

Välkommen till Telia.se!