Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

ZTE lanserar nya smartphones med Firefox OS

5 år sedan


ZTE är en av Kinas största mobiltillverkare och på MWC 2014 lanserar de enligt förväntningarna Grand Memo II LTE en 6-tums smartphone med Android och två nya smartphones med Firefox OS, Open C och Open II.

Grand Memo II LTE är en ultraslimmad smartphone med 4G och med en 6-tums IPS skärm. ZTE har fokuserat på premiumdesign kombinerat med användarvänlighet. Mobilen är perfekt för dig som vill ha en bra kamera (13-megapixelkamera och 5-megapixel frontkamera) med lång batteritid (16 timmars användning av video eller 72 timmar musik).

Firefox Open C kommer först och främst att lanseras med Telefónica i Venuzuela och Uruguay under andra kvartalet 2014. Både Firefox Open C och Open II är enklare smartphones med fokus på perfekt mobilsurfning.
Du kommer kunna personifiera din Open C i sex olika färger:  mörkblått, ljusblått, turkost, rött, vitt och orange. Mobilen har ett 1400 mAh batteri som räcker till 6-8 timmars användning.

Firefox OS-smartphones kommer framför allt lanseras på marknader såsom Europa och Latinamerika. Där har de redan nu tagit marknadsandelar och ser en framtid till att vara ett komplement för kunder som vill prova något annat än iOS, Android eller Windows Phone.

ZTE Open C
ZTE Open II

 

Vad tror ni om Firefox OS?