Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Samsung presenterar en ny mobil livsstil

6 år sedan

Måndagskvällen inleds med att Samsung presenterar sitt nya koncept – bär den smarta livsstilen. I den ingår produkterna Samsung Galaxy S5, Samsungs nya smartphone samt de nya versionerna av Gear (digitala armband).

Samsung har lyssnat på sina kunder och utifrån det har de kommit fram till att följande saker är viktigt: design, kamera, anslutning, träning samt livsstil.

Detta har de haft i åtanken när de har skapat och förbättrat Samsung Galaxy S5 och den har nu fått ett mer moget och exklusivt utseende med en baksida av läderimitation. Samsung Galaxy S5 har fått en uppdaterad kamera som gör att du kan ta bilder som näst intill är lika bra som de skulle vara tagna av en systemkamera.

Smartphonen har stöd för 4G och är fylld med appar som underlättar din vardag även för dig som vill träna och hålla dig i form.

Samsung lanserade även tre olika versioner Gear (digitala armband), Gear 2, Gear 2 Neo samt Gear 2 Fit. Skillnaden mellan Gear 2 och Gear Neo är att Neo är lättare och inte har någon pulsmätare. Helt ny är Gear 2 fit som har en böjd touchskärm och som är till för dig som vill ha ett armband som är med dig även när du tränar. Personligen tycker jag det var riktigt snyggt och ser fram mot att få testa det framöver.


Gear är ett tillbehör som ligger helt i tiden och är den smartwatch som vi bör bli bekanta med då flera leverantörer kommer med liknande prylar under 2014.

Gear kopplar du via blåtand till din Samsung Galaxy smartphone och kan på så sätt ta del av missade samtal, ta emot samtal, läsa sms eller mail, eller använda som en pedometer. SDK för att utveckla egna appar eller tjänster  för Gear kommer släppas under våren.

Vi får återkomma när vi har testat de nya Gear-modellerna.

Vilken av dem skulle ni vilja ha?

Bror har skrivit mer om Samsung Galaxy S5 så läs mer om det och förköp!