Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Samsung Galaxy Active S4 ny på smartphonetoppen

7 år sedan

Varje månad sammanställer Telia smartphonetoppen, en lista över de tio mest sålda smarta mobilerna i Telias kundtjänst, på nätet, och i våra fysiska butiker. Eftersom vi är en stor återförsäljare av den här typen av mobiltelefoner så ger det en fingervisning om vilka smartphones som är populärast bland svenskarna när de köper nya mobiler.

Samsung Galaxy S4 Active – månadens nykomling på smartphonetoppen

Sand, vatten och lera är ingen match för Samsung Galaxy S4 Active, som är månadens nykomling på smartphonetoppen i december och landar på en tiondeplats. I övrigt var det inga större förändringar på listan. I toppen återfinner vi iPhone 5s följt av Samsung Galaxy S4. Prisvärda 4G-luren Samsung Galaxy Express behåller sin tredjeplats på listan och Sony Xperia V gör comeback på smartphonetoppen på en nioindeplats efter en månads frånvaro.

Inga större överraskningar i december alltså. Men det här är lugnet före mobilstormen. Räkna med en uppsjö nya modeller under vintern. Just nu pågår den stora konsumentelektronikmässan CES i Las Vegas och i februari är det dags för mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona. Det är en spektakulär tävling i uppmärksamhet mellan tillverkarna om vem som kan lansera den hetaste mobilen med de smartaste funktionerna. Så, stay tuned!

Smartphoneförsäljningen utifrån operativsystem:

1. iOS (1)

2. Android (2)

3. Windows Phone (3)

Smartphonetoppen baserad på december månads försäljning i Telias butiker, kundtjänst och onlineförsäljning (siffran inom parentes är förra månadens placering):

1. Apple iPhone 5s4G (1)

2. Samsung Galaxy S44G (2)

3. Samsung Galaxy Express4G (8)

4. Samsung Galaxy Young (6)

5. Apple iPhone 5c4G (4)

6. Apple iPhone 4S (5)

7. Samsung Galaxy S llI 4G4G (10)

8. Sony Xperia Z14G (5)

9. Sony Xperia V4G (Ny)*

10. Samsung Galaxy S4 Active4G (Ny)

* Nygammal på listan, ramlade ur i november men tillbaka i december.