Zaggfolio_1

Tangentbord till min iPad

Innan min semester passade jag på att skaffa mig ett tangentbord till min iPad. Tangentbordet kopplas enkelt till iPaden via blåtand och med Zagg’s Zaggfolio fick jag även ett passande fodral till vilket förenklar om man skall ta med sin iPad i väskan.
Syftet med att skaffa ett tangentbord var att se om jag klarar mig utan en dator och endast kan nyttja min iPad och hur ett tangentbord kan vara mig behjälplig när jag vill skriva lite mer än en facebookstatus.
Jag tog med min dator ifall att men får erkänna att med ett tangentbord får man en helt annan upplevelse och idag undrar jag varför jag inte skaffat detta tidigare.

 

Att skriva mail, meddelanden eller annan typ av text blir så mycket enklare och går så mycket fortare. Min dator blev liggande hela sommaren helt oanvänd. En iPad ersätter inte en dator, men den är klart ett komplement som passar när man är på resande fot och inte är hemma. I mitt fall så klarade jag av allt det som jag behövde göra och är klart nöjd med mitt inköp.
Jag köpte min Zaggfolio via internet och eftersom jag ville ha ett vitt tangentbord med rosa fodral så blev det ett engelskt tangentbord. Detta löste jag genom att ställa in min iPad på svenskt tangentbord och med några klistermärken som hjälper mig hålla koll på vilka tangenter som är å, ä eller ö. Man kan även köpa den via iPhonebutiken om man vill ha ett svart fodral med svenska tangenter. Batteriet i tangentbordet är helt suveränt. Jag har haft det sedan juni och har inte behövt ladda det än.

Suzanne [Smartare Vardag]

Mobilgalen, Applefantast som bloggar på
http://www.suzannes.se samt på http://www.pocketblogg.se. Har som merit ägt över 40 stycken mobiler, provat över hundra och älskar dem alla på ett eller annat sätt. Utbildad arkeolog som jobbat tio år på Telia och som brinner för nya idéer och tankar.
Daniella

Ååååh, det är just denna modellen som jag är ute efter. Kollade dina länkar men hittade inte den rosa. Jag vill som sagt ha den rosa med det vita tangentbordet. Vet du fler ställen eller webbplatser man kan hitta just denna underbara modellen? Tacksam för din hjälp!

Svara
Suzanne [Smartare Vardag]

Hej Daniella! Tyvärr verkar det som Zagg har uppdaterat sitt sortiment och att den rosa har utgått. Du kan ju alltid maila dem och se ifall det finns någon kvar, eller fråga om de kommer få in rosa igen. Lycka till! Suzanne

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>